Top 4 zodii bârfitoare Gemenii sunt primii in top

Se pare că bârfa este una dintre principalele ocupații pentru unele femei atunci când se întâlnesc la o cafea, nu spunem că bărbații nu ar face acest lucru, cu siguranță îl fac însă nu recunosc. Află care sunt din acest punct de vedere zodiile care alcătuiesc un „top 4".

  1. Gemeni

Se pare că femeia gemeni este una dintre cele mai invidioase persoane. Dacă vei deschide un subiect despre orice anume, repede va face legătura cu una dintre persoanele pe care le cunoaște pentru a da „start" bârfei. Îi place mult să iasă la cafele cu prietenele, sau nu neapărat doar prietene, pentru că vede ocazia perfectă de a se pune la curent cu ultimele nouăți care fac referire la viața celor din jur. Dacă-i vei spune că ai câștigat recentă o anumită sumă de bani, prima întrebare care ți-o va adresa va fi „câți?".

 

Pare a fi o adevărată vrăjitoare a cuvintelor și va ști mereu cum să „jongleze" cu acestea pentru a ajunge la subiectul dorit iar bârfa este activitatea care-i ocupă cea mai mare parte a timpului.

  1. Fecioară

Chiar dacă nativele acestei zodii par timide, sunt și ele adepte a bârfitului. Chiar dacă nu o fac foarte des, consideră că din când în când este binevenită o astfel de „informare", mai ales când subiectul discuției include persoanele cunoscute sau anumite persoane pe care nu le plac așa mult.

Vezi topul complet pe YVE.ro