De Dragobete, nativii unor zodii trebuie să fie extrem de prudenți și să evite certurile, pentru că sunt mari șanse să fie înțeleși greșit de către cei din jur.

 

Berbec

Toată ziua vei fi abătut, nemulțumit de ceea ce se petrece în jurul tău. Unele remarci te vor necăji pe moment, dar vei ajunge la concluzia că persoanele care au făcut aceste observații au avut dreptate. O veste bună te va face fericită la sfârșitul zilei.

Taur

 

Dacă ai conștientizat schimbările necesare pe plan profesional și vei începe să treci la fapte, nu va dura foarte mult până vei culege roadele. Se vor crea în această zi posibilități de creștere financiară, anticipate sau nu datorită efortului depus în ultima perioadă.

Gemeni

În ultima perioadă nu prea ai fost încărcat cu energie, dar astăzi vei fi mai dinamic decât ai fost până acum. Astrele te vor ajuta să revii la forma obișnuită. Fii ambițios și luptă pentru visele pe care le ai. Eforturile depuse își vor primi răsplata.

 

Rac

Vei da dovadă de multă înțelepciune, tocmai de aceea numeroase persoane îți vor cere sfaturile în această zi. Cu toate că ești implicat în numeroase proiecte și ai foarte multe activități de dus la capăt, nu îi refuza. Nu vei ști niciodată când va veni momentul să îți întoarcă favorul.

Leu

 

Luna în Leu stă în această zi în zona cumunicării. Te va ajuta să găsești modalitatea cea mai bună de transmitere a mesajelor, pentru a nu fi înțeles greșit, fără a denatura adevărul și fără a face concesii. Vei fi un bun negociator, este ziua perfectă pentru a-ți atinge scopurile.

Fecioară

Unele dintre persoanele apropiate te vor provoca la discuții pe diverse teme. Fă tot posibilul să fii prudent în vorbe, pentru a nu fi înțeles greșit. Chiar vor exista persoane care te vor instiga la anumite subiecte nu tocmai plăcute pentru tine. Fii vigilent și încearcă să le dejoci planurile.

Balanță

Vei simți nevoia petrecerii mai mult timp acasă, alături de persoanele dragi. Dacă vei dispune de o perioadă mai liberă ai putea să îi ajuți în treburile gospodărești. Vor putea avea loc anumite tensiuni familiale, iar tu vei fi cel care va face tot posibilul să le atenueze. Să nu rămâi dezamăgit dacă anumite persoane îți vor trăda încrederea, luptând doar pentru propriile interese.

Scorpion

Discuțiile în contradictoriu la locul de muncă îți vor scădea moralul. Nu vei mai da randament, nu vei mai fi dornic să termini ceea ce ai început. Se recomandă prudența, toleranța și discernământul.

Săgetător

Membrii familiei îți vor fi alături și te vor sprijini în tot ceea ce faci. Discuții aprinse, neînțelegeri și negocieri eșuate vor avea loc între tine și șefii de la locul de muncă. Încearcă să te stăpânești pentru a nu face mai mult rău. Ai răbdare, de mâine lucrurile vor reveni la normal.

Capricorn

Gândirea și comunicarea îți vor fi un pic cam distorsionate, așa că cel mai indicat va fi să stai în banca ta și să eviți cât mai mult să comunici cu cei din jurul tău, pentru a nu fi înțeles greșit. Nu lua lucrurile prea personal, fii prudent. Pe unii dintre colegi îi va deranja elanul de care dai dovadă la muncă, deoarece vei fi apreciat, iar ei vor primi doar bulinuțe negre din partea șefului.

Vărsător

Astăzi îți vei face timp pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile. Vei putea primi vești din partea unei colaborări sau chiar o sumă de bani. Fă-ți timp să te relaxezi și să discuții mai mult cu prietenii.

Pești

La locul de muncă, colegii îți vor da dureri de cap. În activitățile comune vor avea loc de răsturnări de situație, nu tocmai în beneficiul tău. Nu îți pierde cumpătul, încearcă să îți expui punctul de vedere și să le arăți unde au greșit. Acordă-i timp persoanei iubite, se va simți un pic cam neglijată în ultima perioadă din cauza muncii depuse.

 

sursa: realitatea.net