Dieta cu conopida este o dieta speciala, bazata pe consumul de conopida fireste, dar daca va hotarati sa o urmati, aveti mari sanse sa scapati de kilogramele in plus mult mai repede.

 

De ce o dieta cu conopida? Raspunsul este foarte simplu: conopida este un aliment extraordinar, desi nu este foarte popular la noi. Insa, este bine de stiut ca intrebuintarile conopidei sunt multiple si, in plus, aceasta este o excelenta sursa de calciu, intrucat doar intr-o singura portie regasim 75% din necesarul de calciu zilnic. Pe langa aceasta, conopida s-a dovedit a fi un puternic antioxidant si o importanta sursa pentru vitamine si minerale, cum ar fi niacina, vitamina K, vitamina C, fosfor, fiind totodata bogata si in proteine si fibre. O adevarata comoara culinara!

Si dat fiind faptul ca o portie de conopida gatita contine doar 25 calorii,  inseamna ca aceasta face parte din categoria alimentelor cu continut nutritiv ridicat si putine calorii, adica poti manca orice cantitate doresti, fara sa-ti faci griji pentru greutatea ta.

 

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro 

 

Social
  • Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Inițiativă lăudabilă a unor tineri din Prahova

Maratonul Curățeniei: un balaur și mulți feți-frumoși și Ilene Cosânzene. Un ochi râde, altul plânge. Ca-n poveste. O poveste cu un balaur cu multe capete, împotriva căruia și-au unit forțele mulți...