Insomnia și incapacitatea de a dormi pot fi cauzate de un nivel scăzut de zahăr în sânge, anxietate, depresie, căldură, frig sau de cantitatea de cafeină din corp. În medicina naturistă există remedii naturale care o pot combate. Și o fac rapid. Află care este rețeta-minune care te ajută să ai un somn dulce până în zori!

Insomnia este o afecțiune strâns legată de pedispoziția către boli cronice, hipertensiune arterială, diabet de tip II și se stimează că între 24 și 34% din populația cu vâsta peste 65 de ani suferă de insomnie.

Veștile bune vin tot din partea analizelor științifice, în urma cărora s-a descoperit că sucul din sparanghel are puteri terapeutice în înbunătățirea calității și duratei de somn. În plus, reduce simptomele unei insomnii agravate de timp.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu este nimic mai rău decât să suferi din pricina unei nesuferite de insomni, care nu te lasă să te odihnești suficient, cât să fi capabil a doua zi să-ți faci treburile pe care ți le-ai propus, spun psihologii.

Dacă nu dormi, nu te mai poți concentra la serviciu sau la alte activități importante, cum este condusul (aici e o problemă serioasă, pentru că somnul îți poate juca feste și poate apărea chiar la volanul mașinii).

Mai mult, când nu te odihnești, poți fi o persoană destul de morocănoasă pentru ceilalți.

Rețeta sucului care aduce somnul

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

1 castravete

1 rădăcină de ghimbir

1 lămâie

1 măr verde

9 tulpini de sparanghel

Cum să-l pepari:

Înmoi sparanghelul în apă rece, tai felii catravetele, lămâia și mărul. Blenduiești fructele, castravetele, ghimbirul și apoi adaugi și sparanghelul. Consumă acest suc după masa de prânz.

Amestecul cu gust delicios relaxează activitatea în corp, iar legumele au un efect pozitiv asupra stării psihice, înlăturând insomnia, prevenind indigestia, creșterea presiunii arteriale și stresul.

 

sursa: clickpentrufemei.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.