Horoscopul pentru ziua de Marti 16 Februarie 2016. 

 

Berbec – Se pare că agresivitatea ta iese la iveală în această zi, fiindcă vrei cu orice preț să-ți expui punctul de vedere fără a ține cont de părerile celorlalți.  În loc să te enervezi, cel mai bine ar fi ca acea energie să fie folosită în mod constructiv, pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile ce țin de dezvoltarea personală sau de dezvoltarea relației cu persoana iubită. Poate va trebui să lași din buzunar o sumă de bani pentru a cumpăra iubitului/iubitei un cadou.

Taur – Este o zi aglomerată pentru tine și va trebui să-ți împarți timpul echitabil între muncă și familie. Apar multe oportunități de a socializa, chiar și cu oameni necunoscuți ție, dar flexibilitatea și dorința de comunicare îți vor face ziua productivă.

 

Gemeni  -Te simți inferior celorlalți și dorești cu orice preț să te retragi într-un con de umbră, crezând că așa e cel mai bine. Vei colabora cu un prieten bun pentru a finaliza un proiect, ceea ce-ți va demonstra că se poate și că fiecare are un talent propriu, unic.

Citeste horoscopul zilnic complet pe yve.ro