Hotelieri din Prahova îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu oferte speciale, cuplurile având ocazia să petreacă un week-end romantic la hotel, cu şampanie şi ciocolată, să se căsătorească pentru o zi la mall sau să îşi declare iubirea pe ”peretele dragostei”.

 

Cuplurile, care vor să profite de faptul că Valentine s Day coincide cu sfârşitul de săptămână, pot sărbători ziua îndrăgostiţilor la o pensiune sau la un hotel, mai ales că proprietarii din mai multe zone au pregătit oferte speciale pentru această zi.

Pe Valea Prahovei, o pensiune de trei stele din Sinaia are o ofertă care include cazare pentru două nopţi în cameră decorată cu lumânări, mic dejun inclus şi o sticlă de vin sau şampanie în cameră. Preţul unui astfel de pachet turistic este de 276 de lei de persoană, iar cei care optează pentru această ofertă beneficiază de zece la sută reducere la restaurant, dar şi de 15 la sută discount la un club din apropierea pensiunii.

Tot la Sinaia, un hotel de trei stele a pregătit o ofertă specială pentru îndrăgostiţi. Aceştia pot petrece una sau două nopţi, pot primi micul dejun în cameră şi beneficiază de piano-concert, cină romantică şi relaxare la centrul SPA al hotelului. Ei vor beneficia şi de late check-out în 15 februarie, când camerele vor fi eliberate la ora 16.00, preţurile la aceste pachete turistice fiind între 370 de lei pentru o noapte în cameră dublă şi 790 de lei pentru două nopţi petrecute într-un apartament al hotelului.

 

La un hotel de patru stele din aceeaşi staţiune, week-end-ul de Valentine s Day costă între 1.090 de lei şi 1.740 de lei şi include două nopţi de cazare, ”pachet surpriză” în cameră, cină romantică, acces la SPA, inclusiv pe timp de noapte şi 50 la sută discount la centrul de divertisment al hotelului, unde se joacă bowling şi biliard.

Şi marile centre comerciale au oferte speciale pentru îndrăgostiţi. La AFI Ploieşti se vor oficia, în week-end, ”căsătorii de probă”, iar cuplurile beneficiază de meniuri speciale la restaurantele din centrul comercial.
sursa: zf.ro