Admir oamenii care au curaj. Ioana este o tipă pasionată de culoare. Când te așezi pe scaunul ei de la coafor, îți propune cu multă poftă de viață să-ți schimbi abordarea de viață chiar acolo, pe loc.

 

Și să pleci de la ea din cabinet o cu totul altă persoană. Da, e curajoasă. Nu doar cu părul altora cum ar putea spune cârcotașii, dar mai ales cu propria persoană.

Ioana face ca totul să devină o stare. Un verde caki pe păr, câți îndrăznesc să și-l asume? Un roz în toată puterea cuvântului... Roșu cu verde... Știți ce mă convinge să scriu aceste rânduri despre Ioana cu admirație? Pagina ei de facebook - https://www.facebook.com/Salon-infrumusetare-Piata-Cocos-195608117444319/?ref=hl. Aici vedeți culoare și zâmbete din partea unor doamne care par că și-au redefinit ziua, starea de bine, chiar acolo, pentru că așa au decis ele. Bravo Ioana.

 

P

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...