Detoxifierea organismului cu apa se recomanda mai ales persoanelor care au o imunitate scazuta, fumeaza in exces, au un loc de munca cu mult stres, consuma alimente grase, uleioase si sufera de tensiune arteriala.

 

In timpul detoxifierii se recomanda sa consumam zilnic minimum 2 l de apa plata. In fiecare dimineata trebuie sa introducem in organism 1 l de apa in care dizolvam 2 lingurita de sare de mare fara iod. Dupa consumul de apa sarata trebuie sa ramanem in apropierea toaletei, deoarece are efect laxativ. Daca cineva nu poate sa bea apa cu sare poate sa inlocuiasca apa sarata cu un ceai laxativ. Insa apa este o alegere mai buna, deoarece are un efect mai puternic in a ajuta eliminarea mai eficienta a toxinelor din organism.

Durata detoxifierii cu apa

Durata optima a perioadei de detoxifiere este de 10 zile. Bineinteles daca nu putem continua si respecta 10 zile, are efect benefic pentru organism si 3-4 zile, deoarece pregateste organismul ca in viitor sa putem parcurge chiar si 10 zile. Detoxifierea are efect mai puternic daca repetam cel putin o data din 5 in 5 luni.

 

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro 

 

Social
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

A nins în Bucegi. La Babele au fost - 6 grade

A nins în Bucegi. La Babele şi vârful Omu temperatura a coborât la minus 6 grade. Pe crestele montane de pe Valea Prahovei, la peste două mii de metri altitudine, a căzut lapoviţă şi ninsoare. După...