O florărie cu dichis, un adevărat atelier de flori

0

Ideea L’atelier des fleurs ne-a răsărit în inimi acum ceva vreme. În primăvara acestui an, ea a îmbobocit într-o locație foarte apropiată de zona de promenadă a Ploieștiului, în centru, lângă fostul Cinematograf Scala.

Creștem în fiecare zi câte puțin, trecând de la simple buchete, la aranjamente florale de poveste, de la mirese și miri, sărbătoriți sau îndrăgostiți, la reprezentanți ai unor renumite companii, toți ne trec pragul cu emoție și bucurie. Iar noi îi primim și mai emoționați pentru că facem exact ceea ce am visat să facem: să oferim culoare și frumusețe unor momente extraordinare din viețile oamenilor.

Pentru clienții noștri am învățat tot mai mult, ne-am perfecționat și am devenit o florărie cu dichis. Am investit în cunoaștere, în arta frumosului și am dat frâu liber creativității. Ne dorim să aducem un plus de valoare conceptului de florărie în județul Prahova.

Ne-am făcut și planuri de viitor: ne dorim ca florile pe care le iubim atât de mult, să ajungă în casele și inimile cât mai multor oameni, să le bucure privirea și sufletul, să transmită mesaje și emoții care sunt mai presus de cuvinte.

Vă așteptăm de luni până vineri între orele 09.00 – 19.00 sau la numărul de telefon 0722.542.754. Sâmbăta și duminica vă stăm la dispoziție în baza comenzilor preluate anterior. Ne găsiți de asemenea pe web la adresa: http://latelierdesfleurs.ro sau pe facebook – https://www.facebook.com/LatelierDesFleurs.ro.

P

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău