fbpx

Un aranjament floral superb spune multe despre expeditor. Vrei să răsfeţi o persoană dragă? Îţi place ca la birou sau acasă spațiile să fie delicat decorate cu flori proaspete? Pregătești un eveniment unic în viață, cum ar fi nunta, botezul, petrecerea aniversară și vrei ca toți prietenii tăi să fie impresionați de frumusețea spațiilor decorate cu flori?

L’atelier des fleurs, unul dintre cei mai noi furnizori de aranjamente florale din județul Prahova îți vine în întâmpinare cu o gamă variată de aranjamente florale şi buchete superbe. Situată în Ploiești, pe strada General Traian Mosoiu, nr. 3, Bloc K12, la parter, (Fostul Sediu RCD-RDS sau lângă fostul cinematograf Scala), florăria cu dichis te așteaptă să servești un ceai sau o cafea la magazin și să împărtășești specialiștilor săi dorințele tale.

Suntem disponibili de luni până vineri între orele : 09:00 – 19:00 și la numărul de telefon 0722.54.27.54. Sâmbăta și duminica vă stăm la dispoziție în baza comenzilor preluate anterior. Ne găsiți de asemenea pe web la adresa: http://latelierdesfleurs.ro sau pe facebook -https://www.facebook.com/LatelierDesFleurs.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

P

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg