“Pământul râde prin flori”

0

Un aranjament floral superb spune multe despre expeditor. Vrei să răsfeţi o persoană dragă? Îţi place ca la birou sau acasă spațiile să fie delicat decorate cu flori proaspete? Pregătești un eveniment unic în viață, cum ar fi nunta, botezul, petrecerea aniversară și vrei ca toți prietenii tăi să fie impresionați de frumusețea spațiilor decorate cu flori?

L’atelier des fleurs, unul dintre cei mai noi furnizori de aranjamente florale din județul Prahova îți vine în întâmpinare cu o gamă variată de aranjamente florale şi buchete superbe. Situată în Ploiești, pe strada General Traian Mosoiu, nr. 3, Bloc K12, la parter, (Fostul Sediu RCD-RDS sau lângă fostul cinematograf Scala), florăria cu dichis te așteaptă să servești un ceai sau o cafea la magazin și să împărtășești specialiștilor săi dorințele tale.

Suntem disponibili de luni până vineri între orele : 09:00 – 19:00 și la numărul de telefon 0722.54.27.54. Sâmbăta și duminica vă stăm la dispoziție în baza comenzilor preluate anterior. Ne găsiți de asemenea pe web la adresa: http://latelierdesfleurs.ro sau pe facebook –https://www.facebook.com/LatelierDesFleurs.ro.

P

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău