casatorie

Horoscopul oferit de YVE.ro ne vine în ajutor cu sfaturi și sugestii de compatibilitate. Trebuie de luat în seamă caracteristicile fiecărei zodii în parte, poți face chiar o comparație între zodie și partener.

Cu toții ne dorim acea persoană specială lângă noi, care să ne ofere siguranța indiferent ce se va întâmpla. E greu de găsit un om demn de numit iubit/iubită, mai ales un partener stabil pentru căsătorie.

Taur

Taurii sunt persoane dedicate. Se dedică prea mult poate cuiva. Ei caută o relație onestă, loială și apropiată. Și din cauză că investesc mult într-o relație, se așteaptă la rândul lor să fie iubiți la fel. Căsătoria este sacră pentru ei. Se gândesc serios la o astfel de implicare și o plănuiesc de mult timp.

Pești

Toată lumea știe că sensibilii Pești visează cu ochii deschiși momentul când vor păși braț la braț cu persoana iubită și își vor face jurăminte eterne. Ei au crezul că pentru fiecare om din lume există sufletul pereche.Pentru ei, partenerul de viață este ceva prețios și știu să țină aproape un om.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău