- Publicitate -

Reţete delicioase pentru masa de Revelion

Data:

masa

Masa de Revelion trebuie să fie una deosebită. Prin urmare, indiferent de buget, cu siguranță, musafirii pot fi impresionați dacă meniul este unul delicios.

- Publicitate -

Meniul de Revelion nu trebuie să fie încărcat. După masa de Crăciun, plină de calorii, rețetele de succes pentru un Revelion perfect nu trebuie să fie complicate. Nu vor lipsi aperitivele, iar pentru ca musafirii să fie plăcut impresionați vă recomandăm un șnițel pane umplut din cotlet de porc. Prepararea acestuia nu este complicată. Secretul ține de ingrediente. Nu uitați să condimentați carnea cu busuioc și piper negru. Prepararea durează foarte puțin. Carnea se condimentează, se unge cu ulei de măsline și se lasă într-o folie de aluminiu la macerat timp de 15 minute, după ce se toarnă peste ea un amestec din usturoi, pătrunjel, busuioc și ulei de măsline. Umplutura cotletului poate fi din suncă presată, sote de legume și mozzarella. Înainte de preparare, se rumenește șunca, tăiată fideluță, se pune sote-ul de legume, din care nu va lipsi ananasul, care se adaugă la final. Cotletul umplut cu sote-ul de legume se trece prin făină ou bătut, bine condimentat, și pesmet și se pune la prăjit în ulei de măsline bine încins. Se întoarce pe o parte și pe alta cu grijă astfel încât să protejăm compoziția din interior. Preparatul poate fi servit cu garnitură. O a doua propunere pentru masa de Revelion este somonul, bogat în Omega 3, care poate fi preparat la fel de ușor ca și șnițelul din cotlet. Important este ca în momentul achiziționării să solicităm file de somon. Pentru acest preparat importante sunt condimentele. Prin urmare, fileul de somon se trece, înainte de prăjire, printr-un sos format din ou, condimentat cu piper negru, mărar, ceapă verde, coajă de lămâie. Uleiul trebuie încins la o temperatură de peste 180 de grade Celsius, cu mențiunea că preparatul trebuie să fie supravegheat atent, pentru a nu se arde. Nu uitați că de pe masa specială de Revelion nu trebuie să lipsească vinul spumos alb, dar nici desertul, care poate consta în rulouri cu înghețată, tort de fructe sau chiar brioșe cu frișcă. Iar la final, încă un amănunt esențial. Pentru succesul mesei de Revelion, importantă este și decorarea mesei. Fața de masă trebuie să fie din bumbac sau mătase și este de preferat să combinăm roșu cu alb.

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Accident în Comarnic. Este al doilea eveniment rutier produs pe DN1, joi seara

Cel de al doilea accident s-a în Comarnic, primul...

Oradea a avut, doar în 2023, investiții din fonduri europene de 918 milioane lei. Ploieștiul…?

Numai în anul 2023 Municipiul Oradea a finalizat investiții...

Accident pe DN1, în zona Azuga. Șoferii autoturismelor implicate sunt asistați medical

Evenimentul rutier s-a produs joi, după ora 17, la...
- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -