Masa de Revelion trebuie să fie una deosebită. Prin urmare, indiferent de buget, cu siguranță, musafirii pot fi impresionați dacă meniul este unul delicios.
Meniul de Revelion nu trebuie să fie încărcat. După masa de Crăciun, plină de calorii, rețetele de succes pentru un Revelion perfect nu trebuie să fie complicate. Nu vor lipsi aperitivele, iar pentru ca musafirii să fie plăcut impresionați vă recomandăm un șnițel pane umplut din cotlet de porc. Prepararea acestuia nu este complicată. Secretul ține de ingrediente. Nu uitați să condimentați carnea cu busuioc și piper negru. Prepararea durează foarte puțin. Carnea se condimentează, se unge cu ulei de măsline și se lasă într-o folie de aluminiu la macerat timp de 15 minute, după ce se toarnă peste ea un amestec din usturoi, pătrunjel, busuioc și ulei de măsline. Umplutura cotletului poate fi din suncă presată, sote de legume și mozzarella. Înainte de preparare, se rumenește șunca, tăiată fideluță, se pune sote-ul de legume, din care nu va lipsi ananasul, care se adaugă la final. Cotletul umplut cu sote-ul de legume se trece prin făină ou bătut, bine condimentat, și pesmet și se pune la prăjit în ulei de măsline bine încins. Se întoarce pe o parte și pe alta cu grijă astfel încât să protejăm compoziția din interior. Preparatul poate fi servit cu garnitură. O a doua propunere pentru masa de Revelion este somonul, bogat în Omega 3, care poate fi preparat la fel de ușor ca și șnițelul din cotlet. Important este ca în momentul achiziționării să solicităm file de somon. Pentru acest preparat importante sunt condimentele. Prin urmare, fileul de somon se trece, înainte de prăjire, printr-un sos format din ou, condimentat cu piper negru, mărar, ceapă verde, coajă de lămâie. Uleiul trebuie încins la o temperatură de peste 180 de grade Celsius, cu mențiunea că preparatul trebuie să fie supravegheat atent, pentru a nu se arde. Nu uitați că de pe masa specială de Revelion nu trebuie să lipsească vinul spumos alb, dar nici desertul, care poate consta în rulouri cu înghețată, tort de fructe sau chiar brioșe cu frișcă. Iar la final, încă un amănunt esențial. Pentru succesul mesei de Revelion, importantă este și decorarea mesei. Fața de masă trebuie să fie din bumbac sau mătase și este de preferat să combinăm roșu cu alb.