Și nu vor fi meniuri clasice, pentru că asta poate face oricine. Va fi ceva deosebit, pregătit de chef Escoffier Dan Neagu, la Restaurant Bulevard. Și totul poate ajunge pe masa ta de Crăciun sau Revelion, dacă vrei să îți surprinzi plăcut invitații. (P)
Cum ar fi să te bucuri alături de cei dragi, să le aloci mai mult timp în cea mai frumoasă perioadă a anului?
Știm că unora le place să bucătărească”, nimic nu-i împiedică să facă asta, dar una este să faci un preparat sau două și alta este să nu mai apuci să ieși din bucătărie, în criză de timp și cu riscul ca unele să nu iasă așa cum trebuie.
Și ar mai fi ceva… costurile. Nu poți face un castronel de ”ceva”. Mai mereu gătim mai mult decât trebuie, fie de teama că nu ar fi suficient, fie pentru că unele preparate nu ies în cantități mici. De aici și cheltuia exagerată pentru ceva ce ajunge în surplus la gunoi.
Echipa Restaurantului Bulevard Ploiești s-a gândit să îți facă Sărbătorile mai frumoase, mai gustoase și cu mai mult timp lături de cei dragi. Astăzi, vă prezintă prima ofertă pentru masa de Crăciun sau pentru cea de Revelion.
Priviți-o cu atenție, faceți un calcul și veți vedea că este cu adevărat convenabilă, dar mai presus de toate aspectuoasă și apetisantă:
