- Publicitate -

Cum mi-a salvat Ana State o vizită pentru care nu aveam timp să mă pregătesc

Data:

Distribuie articolul:

Încet, dar sigur, lucrurile în Ploiești încep să se ridice. În urmă cu câțiva ani aveam o mare problemă cu evenimentele de familie: mers la cofetărie, ales produsele, de multe ori, când aflam că am musafiri pe ultima sută de metri, nici nu apucam să aleg. Mergeam la cofetărie și luam ce găseam. Și, de multe ori, nici nu era ce-mi doream…

- Publicitate -

Lucrurile s-au schimbat în ultima vreme și abia zilele trecute am realizat asta. Cum weekendul trecut s-au anunțat musafiri, joi, când am aflat de vizită, eram într-un soi de agitație: „Aoleu, eu ce fac? Nu am timp să pregătesc nimic. Lucrez și apoi am treabă. Până sâmbătă dimineață n-am nicio șansă!”

Salvarea a venit de la o colegă de birou: „Intră la Ana State pe site și vezi că găsești acolo tot ce ai nevoie!”, mi-a zis. Știam că au site, www.anastate.ro, dar nu m-am gândit niciodată să comand. Mereu am avut impresia că prețurile de pe site sunt mai mari decât cele din cofetărie. Nimic mai fals!

Deschizând site-ul, la secțiunea prăjituri, am găsit produsele pe care le știam, surprinzător, la aceleași prețuri cu cele din cofetărie. Așa că m-am apucat să fac socoteala ce-mi trebuie pentru vizita de sâmbătă dimineață.

- Publicitate -

Bineînțeles că am început cu „săratele”: am pus 500 de grame de mini-pateuri cu brânză sărată, 500 de grame de saleuri cu cașcaval și încă 500 de grame de covrigei aperitiv.

saleuri ana state
Săratele de la Ana State au scăpat neatinse (cred)

Am stat mai mult să mă decid cu dulciurile: Să iau prăjituri mari sau mini? M-am hotărât până la urmă la două platouri cu mini-prăjituri, iar pentru faptul că în vizită veneau și două persoane care nu consumă zahăr, am luat pentru ei două Dulcineea Silhouette, prăjitura pe care o prefer și care nu are zahăr.

Citește și: Cine sunt oamenii din spatele succesului lanțului Ana State din Ploiești. O poveste dulce și un proiect ambițios

Pe căldurile astea, recunosc, mi-era greu și nici nu aveam timp să merg să le iau, așa că am dat comanda cu livrare la domiciliu pentru a doua zi, adică vineri. Nu eram acasă, dar era copilul.

- Publicitate -

Recunosc, am stat cu un fel de stres: „Dacă nu este ce trebuie? Dacă nu sunt proaspete?”. Comandând prima oară pe site la ei, pe www.anastate.ro, îmi făceam griji pentru că nu știam ce fel de produse livrează. Mai avusesem surpriza cu câțiva ani în urmă, după o comandă telefonică la o altă cofetărie din Ploiești, să primesc un tort a cărui cremă deja avea culoarea schimbată. Nu am avut ce face atunci… Din această cauză îmi făceam griji acum.

Într-un final s-a dovedit însă că toate grijile mele au fost degeaba.

A doua zi m-a sunat copilul: „Mami, au venit prăjiturileeee! Pot să mănânc?”. În zadar i-am spus că sunt pentru a doua zi. Când am ajuns seara acasă, unul din platourile cu mini-prăjituri era deja cu vreo două lipsă: o mini-tartă cu fructe și un mini-ecler. Puteam să-i zic ceva? În mod sigur nu! Nu știu ce alt copil ar fi rezistat să nu „guste”, la cât de frumos erau aranjate. Am zis merci, în gând, că nu îl tentase vreo prăjitură Dulcineea! 😊

- Publicitate -

Sâmbătă dimineață totul a fost perfect! Personal, primul pas a fost făcut și voi continua să comand online la Ana State. Pe lângă produsele de calitate, ușurința comenzii pe site și livrarea promptă, sunt atuuri care fac diferența!

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Cum a ajuns Stelian Muscalu de la analist financiar la Digi24, la proprietar de tavernă în Thassos

A lucrat zi de zi, cot la cot cu angajații lui, luând comenzi, servind la mese și făcând poze cu oamenii, care veneau la Motorship și pentru că auziseră că taverna era a lui Stelian Muscalu.

Cum trebuie să reacționezi în trafic dacă ești victima unui șofer agresiv

Dacă observați un șofer agresiv, nu încercați să-l confruntați!

VIDEO: Ce măsuri a dispus Poliția în urma priveghiului de pe strada Bobâlna

Surse: Priveghiul ar fi fost atât pentru cel ucis, cât și pentru tatăl acestuia, decedat a doua zi

Promoție la TCIS Ploiești 2024. Mobilier de bucătărie gratuit pentru apartamentele din blocul Bucegi 12

Verytas Plus Construct a pregătit o ofertă specială, valabilă pe perioada desfășurării acestui târg.

Casa verde 2024. Cum demonstrezi calitatea de proprietar al casei pentru montarea de panouri

Tot ce trebuie să știi despre Casa Verde 2024. Răspunsul oficial al Ministerului Mediului

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Volosevici, ”cadou” pentru Polițeanu. Primăria Ploiești vrea credit de 300 de milioane de lei

Primăria Ploiești vrea să contracteze un credit în valoare...

Povestea fabricii de ulei de măsline Sotirelis din Thassos

De ce uleiul de măsline Sotirelis este preferat de majoritatea românilor care merg în Thassos

Povestea Artsani, compania locală care se ”bate” cu multinaționalele pe o piață cu concurență acerbă

Vă mai aduceți aminte care au fost începuturile Artsani?

Cum a ajuns Stelian Muscalu de la analist financiar la Digi24, la proprietar de tavernă în Thassos

A lucrat zi de zi, cot la cot cu angajații lui, luând comenzi, servind la mese și făcând poze cu oamenii, care veneau la Motorship și pentru că auziseră că taverna era a lui Stelian Muscalu.
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: Relația dintre credință și longevitate

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Directorul din Primăria Ploiești care a picat concursul pentru postul ocupat de un an

Un nou sezon al emisiunii Observatorul Prahovean LIVE a debutat astăzi cu o ediție specială.
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Volosevici, ”cadou” pentru Polițeanu. Primăria Ploiești vrea credit de 300 de milioane de lei

Primăria Ploiești vrea să contracteze un credit în valoare...

Povestea fabricii de ulei de măsline Sotirelis din Thassos

De ce uleiul de măsline Sotirelis este preferat de majoritatea românilor care merg în Thassos

Cum a ajuns Stelian Muscalu de la analist financiar la Digi24, la proprietar de tavernă în Thassos

A lucrat zi de zi, cot la cot cu angajații lui, luând comenzi, servind la mese și făcând poze cu oamenii, care veneau la Motorship și pentru că auziseră că taverna era a lui Stelian Muscalu.
- Publicitate -