- Publicitate -

Învățăm împreună să facem o pizza bună? – vlog chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

Dacă e vineri seara, atunci avem întâlnire cu Dan Neagu și delicioasele sale rețete, ale căror secrete sunt dezvăluite aici, la Culinaria.

- Publicitate -

Ba un preparat clasic, autohton sau internațional, ba ceva dulce, ba ceva sofisticat, demn de un chef Escoffier așa cum este Dan Neagu, pe rând trecem prin lumea sa plină de savoare.

Și cum suntem la început de weekend, putem face o excepție negândindu-ne tocmai acum la siluetă, așa că astăzi avem… pizzaaaa! Și nu orice fel, ci una cu cartofi prăjiți! Ehhh, pe asta chiar nu o știam, dar am aflat că se numește Johnny Bravo și au avut grijă americanii să facă un upgrade la creația italienilor. Păi… să încercăm, nu?

Admitem că și noi am încercat pe acasă câte ceva, dar parcă mai mereu ne scapă câte un mic secret, suficient cât pizza să iasă bună, dar nu extraordinară.

- Publicitate -

În aceste condiții, l-am convins pe Dan să ne învețe pașii rețetei care la el niciodată nu dă greș.

Ingrediente pentru pizza Johnny Bravo – 7porții × 240gr aluat

ALUAT:

-FĂINĂ tip 550- 1kg

- Publicitate -

-DROJDIE 5gr

-ZAHĂR 3gr

-APĂ CĂLDUȚĂ 50ml

- Publicitate -

-SARE 25gr

-ULEI de măsline 50ml

-APĂ 600ml

- Publicitate -

UMPLUTURĂ/ porție:

-SOS TOMAT: 60gr

-MOZZARELLA 100gr

- Publicitate -

-CARNE și CÂRNAȚI (de la garniță) 150gr

-ARDEI CAPIA COPT în oțet 60gr

-BRÂNZĂ TELEMEA RASĂ 80gr

-CARTOFI prăjiți 100gr

AROMATIZARE:

-ULEI de măsline aromat cu usturoi

-Oregano uscat

Pregătire: 10min
Preparare : 40min (inclus și timpul de dospire)
COACERE pe vatră (350grade): 3min
COACERE în cuptor pe tavă (230grade): 8-15min. (în funcție de cuptor)

Rețeta în detaliu și modul de preparare:

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Cum se prepară cele mai delicioase chifteluțe de post – Culinaria cu chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

Suntem în perioada Postului Paștelui. Chiar dacă nu este ținut de toată lumea, o alimentație sănătoasă merită oricând luată în calcul. Știm că este greu...

Pentru că la noi acasă este mereu „foame de pizza”, azi încercăm rețeta de Pizza OK – vlog chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard...

La noi în casă e mereu „foame de pizza”, ca să zic așa. Cu alte cuvinte am mânca pizza mai mereu, așa că am...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...

ANPC despre scandalul caselor de marcat automate din supermarketuri: Abordarea este discriminatorie

Automatizarea caselor de marcat din supermarketuri este o abordare discriminatorie, pentru că ar fi trebuit să se ia în calcul prezenţa la cumpărături şi...
Emisiuni
- Publicitate -