spot_img
- Publicitate -

Meniul zilei la Restaurant Bulevard: Când nu știi ce să alegi și rămâne mereu pe „data viitoare”

Data:

Undeva la sfârșitul anului trecut am descoperit meniul zilei la Restaurantul Bulevard. Și, de atunci, sunt abonată clar la el. Da, da, mi-am făcut chiar abonament… la propriu!

- Publicitate -

Meniul zilei, în mod normal costă 39 de lei, pe când, dacă faci abonament, este 29 de lei. Poate că nu pare puțin, dar calitatea produselor justifică pe deplin prețul…

Îmi place cel mai mult că au în meniu feluri pe care acasă nu le pregătesc, ori pentru că nu am timp, ori pentru că restul familiei nu se omoară după respectivele preparate.

De exemplu supele cremă… Prima dată am încercat supa cremă de ardei copți, o adevărată nebunie. La fel și cea de dovleac cu ardei capia. Toate supele cremă au semințe aromate și se servesc cu crutoane. Recunosc, ciorbele nu prea m-au tentat, deoarece acasă fac mereu ciorbă „la cererea publicului telespectator” și sunt cam sătulă. Supele cremă în schimb, m-au cucerit.

- Publicitate -

Ce mi-a mai plăcut la felul 1 a fost gustarea „de post”. Humusul este cel care „rulează”, dar și vinetele sunt minunate. Aaaaa, și icreleeeee, o nebunieee!!

Icreleeee! Ah, icreleee!

Pentru felul 2 recomand tocana vânătorească. De câte ori o au în meniu nu o ratez. M-am întrebat de multe ori ce tipuri de carne presupune această tocană dar, recunosc, nu m-am interesat niciodată. Îmi place așa cum e și, ca să spun drept, nu știu dacă îmi doresc exact să aflu ce tipuri de carne conține.

Îmi propun de ceva vreme să încerc și ceva clasic, o friptură la grătar, un șnițel… ceva mai comun, ca să zic așa. Nu am reușit încă decât să gust de la alții care își iau. Bun, întra-devăr, și șnițelul și ceafa de porc. De fiecare dată spun că „îmi iau și eu data viitoare”. Apoi, când vine „data viitoare”, se găsește mereu câte ceva care să îmi ia ochii și uit de promisiunea pe care mi-am făcut-o cu privire la șnițel și ceafă de porc.

- Publicitate -

Am „pățit-o” o dată cu sarmalele… Mi-am luat în ideea să mănânc și eu sarmale la care nu am muncit eu. Hmmmm… păi acum chiar nu mai îmi vine să muncesc la ele că mi-e rușine! Mie nu mi-au ieșit niciodată sarmale ca alea de la Restaurant Bulevard! Nu știu care este condimentul în plus pe care îl pun, dar este minunat. În plus, cărnița afumată amestecată cu varza acră este un deliciu. Cu siguranță trebuie încercate și acestea.

În rest, când am chef de ceva mai „light”, mă orientez spre curcan. Delicioasă friptura cu sos demiglace… aaaa, același sos care, din când în când se regăsește și la ciolanul bavarez, pe care l-am gustat doar de la cineva. A rămas și ăsta pentru o „dată viitoare”.

Dacă stau să mă gândesc bine, am atâtea „date viitoare” că mai am puțin și dau faliment! 😊

- Publicitate -

Tocuri pe biciclete: Paradă de grație în Ploiești

Sâmbătă, 10 mai 2025, în Ploiești, a avut loc parada urbană „Tocuri pe biciclete”, cea care, an de an, înveselește sufletele și privirile ploieștenilor....

Mi-am propus, la un moment dat, să încerc papanașii. Ezit și amân însă că tare mi-e teamă însă că voi deveni dependentă de ei și silueta mea se va revolta.

Ce ar mai fi de menționat este faptul că meniul se schimbă zilnic și comanda trebuie ridicată personal de la restaurant, situat aproape de centrul orașului, pe Str. Golesti nr. 25 din Ploiești.

Comenzile sau contractele pentru abonamente pot fi făcute la telefon: 0723.617.654 sau 0344.143.325.(P)

- Publicitate -

Cum ți se pare subiectul?

Sondaj Observatorul Prahovean

Provocarea Observatorul Prahovean

Doctor bun

Expunerea la soare fără protecție, risc major pentru sănătatea pielii

O singură arsură solară poate avea consecințe pe termen...

Medicul Carmen Ionică m-a salvat după un diagnostic greșit”

Observatorul Prahovean continuă campania „Doctor bun” dedicată medicilor apreciați...

„Datorită medicului Oana Ignatov am ales Maternitatea Ploiești”

Ioana Arion este o ploieșteancă ce a născut un...
- Publicitate -

Antreprenori de succes

Măcelăria Pion din Ploiești, mezeluri ca pentru la ei acasă

Gabriel Barbu nu are birou cu vedere panoramică, aflat...

Chic Fleuriste, arta bijuteriilor din flori naturale la Ploiești

În centrul Ploieștiului, în apropierea Sinagogii, pe strada Traian...

Un antreprenor produce sucuri naturale la Urleta. Fără e-uri!

Urleta, satul din Prahova care îmbină istoria cu modernitatea,...
- Publicitate -

Exclusiv

Simion sau Dan? Rezultatele sondajului Observatorul Prahovean

Sondajul Observatorul Prahovean cu privire la opțiunile de vot...

Artown Festival Ploiești caută pereți pentru opere de artă

De trei ani de zile fațadele clădirilor din Ploiești...

Cum a adus un tată dansul la Ploiești pentru copiii speciali

Povestea înființării primei secții sportive pentru copiii cu dizabilități...

Măcelăria Pion din Ploiești, mezeluri ca pentru la ei acasă

Gabriel Barbu nu are birou cu vedere panoramică, aflat...

Zeci de case din Ploiești vor fi demolate. Oamenii sunt disperați

Situație revoltătoare în Ploiești. Aproximativ 50 de case de...

Ai un pont?

Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la 0785 075 112

- Publicitate -

Știri noi

Câte mașini sunt înregistrate la Ploiești. „N-avem parcări!”

Numărul autoturismelor înregistrate în Ploiești a crescut de la...

Tocuri pe biciclete: Paradă de grație în Ploiești

Sâmbătă, 10 mai 2025, în Ploiești, a avut loc...

O nouă înfrângere pe Ilie Oană. Petrolul – Oțelul: 1 – 3

Petrolul Ploiești – Oțelul Galați au disputat, luni, pe...

Reducerea tarifelor la importuri. Bursele americane, în creștere

Acordul dintre SUA și China, privind reducerea tarifelor reciproce...

Ce și cu cât plătim mai mult din cauza creșterii euro

Cursul leu/euro a atins, în această perioadă, un nivel...
- Publicitate -

Emisiuni

Se poate și la Ploiești. Orașul se schimbă

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Ștefan Vlăsceanu au...

Cum poți avea factură de curent pe ”minus”? Secretul fotovoltaicelor

De la 1 iulie, guvernul nu va mai subvenționa...

Tăieri de sporuri și salarii în Primăria Ploiești

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Ștefan Vlăsceanu au...
- Publicitate -

Vox Publica

Decalogul jurnalistului

Trăim într-o epocă în care oricine poate, cu un...

De ce simțim atâta frică zilele astea?

Crearea a două tabere între membrii aceleiași populații este...

Ploieșteancă din Diaspora după vot: „Stau cu inima strânsă”

Votul din 4 mai a generat o imagine distorsionată...
- Publicitate -

Pe aceeași temă

Tocuri pe biciclete: Paradă de grație în Ploiești

Sâmbătă, 10 mai 2025, în Ploiești, a avut loc...

Egipt pe cont propriu. Cât te costă și ce ciudățenii sunt

„Egipt pe cont propriu” este o sintagmă care, pentru...

#DoarLaAFI – Luna Jocurilor te provoacă la distracție!

Luna mai, luna jocurilor, aduce un val de distracție...
- Publicitate -

Tot ce trebuie să știi despre piatra scapițată

Piatra scapițată este una dintre cele mai apreciate soluții...

De ce să alegi un aragaz pe gaz: eficiență, control și tradiție în bucătărie

Într-o lume tot mai orientată spre tehnologie și soluții...

Istanbul pe cont propriu și fără 12 ore făcute pe drum

Istanbul pe cont propriu este o destinație preferată de...