Face parte din tradiție să prepari în casă ce vrei să pui pe masa de Crăciun. Nu este însă la îndemâna oricui și nici cu timpul nu stă bine toată lumea.
Mulți dintre noi uită despre ceea ce este, de fapt, Crăciunul. Poate prea multă agitație, prea multă muncă, prea multe operațiuni care întorc casa pe dos, mai ales bucătăria.
Pentru unii este o plăcere, pentru alții un chin, dar toți trebuie să admitem că în mare măsură este și o problemă de timp. De ce l-am pierde, când am putea să-l petrecem alături de cei dragi?
Să le faci chiar pe toate și să-ți și iasă cum trebuie, asta chiar nu e la îndemâna oricui. Gândește-te câte sunt de făcut… piftia, salata de boeuf, toba, icrele, sarmalele, peștele, fripturile, cozonacii și câte și mai câte… Cum ar fi să le ai pe toate sau exact cât îți trebuie din fiecare, fără să mai muncești atât? Cum ar fi să fie toate ca la carte, făcute de un chef Escoffier?
Și nu uita că, uneori, e mai scump să faci în casă! Ia în calcul varianta în care, poți suna la Restaurant Bulevard din Ploiești, comanzi ce vrei și cât vrei și o să constați că e posibil să ieși mai convenabil și să scapi și de ”corvoadă”. Echipa condusă de chef Escoffier Dan Neagu lucrează acum la foc continuu pentru tot ce înseamnă preparat tradițional de pus pe masa de Crăciun. Trage cu ochiul pe www.restaurantbulevard.ro, apoi sună la 0723617654 și fă-ți un calcul.
Ca să îți fie și mai clar despre ce este vorba, de curând am început colaborarea cu acești oameni minunați, care săptămânal sunt pe observatorulph.ro, la Culinaria, cu rețete delicioase, pe care le poți învăța sau le poți savura la ei, în restaurant. Despre cum se prepară toba aveți episodul AICI, iar despre rețeta de piftie tradițională puteți afla de AICI.
Atenție, imagini cu puternic impact pentru pofticioși! (100% reale, de la locul faptei) (P)