RECOMAND Anda Mănescu și frumoasele ii de la Breaza

0

Fie că e vorba de 1 Decembrie, o nuntă tradițional românească sau un eveniment cu specific românesc, Anda Mănescu este omul care te poate îmbrăca cu ia potrivită. Anda își are începuturile business-ului cu ii în Breaza, poveste începută în anul 2014.

Recomandare făcută de John Cristea.

Am întâlnit-o pe Anda Mănescu în preajma unui eveniment important din viața mea. Mi-a fost recomandată de către o prietenă care o știa de ceva vreme. Am mers pe încredere și am contactat-o. I-am spus că am nevoie de o ie bărbătească.

Anda mi-a răspuns cu mare drag solicitării, ba chiar m-a ajutat în alegerea modelului preferat. Mi-a plăcut cum a vorbit despre munca sa și despre iile pe care le creează, la Breaza, încă din anul 2014.

Lucrează cu o serie de profesioniști care se pricep să realizeze aceste minunății vestimentare, în mod manual. E o poveste cum rar întâlnești. E o experiență minunată să porți o ie făcută de oameni pasionați de munca lor, care își doresc să ducă tradiția mai departe. O ie care îți salvează evenimentul și te scoate în evidență.

Continuarea pe www.recomandpe.ro !

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Anda Mănescu și frumoasele ii de la Breaza, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău