Un pic de brânză, un pic de vin și un pic de natură în Ținutul Târnavelor

0

Pe principiul “cui pe cui se scoate”, am încercat să tratăm coronavirusul, vinovatul principal al schimbărilor, mai puțin bune din viața noastră, cu ajutorul celuilalt virus de care suferim, turismul. Care, știm sigur, ne aduce doar bucurie.

Asa că, în ianuarie, am ales Sighișoara ca punct de plecare pentru câteva trasee, adevarat, mai mult auto decât pietonale, cu o limită maximă de 100 de km dus-întors pe zi, de-a lungul cărora ne-am gândit să nu presărăm mai mult de una-două “destinații” care ne-au făcut cu ochiul, de pe hartă și despre care nu știam mai nimic.

Prima pe lista a fost Manufactura de Brânză de la Cund. GPS-ul arăta 29,5 km și 37 de minute, de la cazare la destinație. Am ocolit Dumbrăveniul (o posibilă destinație viitoare) cu promisiunea de a-l vizita la întoarcere.

Citeşte continuarea pe www.vacanta-ta.ro.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău