3 avantaje ale utilizării unui birou reglabil pe înălțime

0

Birourile care pot fi utilizate stând în picioare sunt disponibile de mulți ani, deși devin din ce în ce mai populare pe măsură ce oamenii își dau seama de beneficiile pe care un birou reglabil pe înălțime le oferă cu adevărat corpului.

Studiile arată că persoanele care au un stil de viață sedentar sau stau jos perioade lungi de lucru la locul de muncă sunt mai susceptibile la boli de inimă, diabet de tip 2 și au o speranță de viață mai scurtă. Această combinație de simptome este adesea denumită „boală de ședere”. Și mai rău, efectele pe termen lung ale șederii nu sunt pur și simplu contracarate de exerciții fizice sau dietă.

Stând în picioare în timp ce lucrați, chiar și doar 30 de minute la un moment dat (4 ore pe zi sau mai mult) poate avea un impact major asupra sănătății și corpului dvs. și nu este dificil de făcut dacă aveți echipamentul potrivit.

Birourile Sit-Stand, uneori cunoscute sub numele de  birouri de copii sau adulți în picioare sau birouri de copii sau adulți reglabile pe înălțime, sunt la modă și vă permit foarte ușor să vă schimbi postura pe tot parcursul zilei, în timp ce lucrați sau studiați. De exemplu, oferă o ajustare ușoară a înălțimii desktopului și unele modele de birouri de copii sau adulți au inclusiv un scaun pivotant, care se poate mișca în timp ce stați în picioare!

Utilizarea acestui tip de echipament la locul de muncă sau acasă poate avea nenumărate beneficii:

1. Reduce durerea de spate

Durerea de spate este un lucru pe care 80% dintre adulți îl vor experimenta de-a lungul vieții și una dintre cele mai mari plângeri ale celor care stau jos toată ziua.

Multe studii au explorat impactul utilizării unui birou reglabil pe înălțime asupra persoanelor cu dureri de spate pe termen lung. „Proiectul Take-a-Stand” din 2011 a constatat că participanții care au petrecut în medie 66 de minute din ziua lor de lucru au experimentat o reducere cu 54% a durerilor de spate și gât. În puțin peste o oră pe zi, participanții „Take-a-Stand Project” au avut rezultate dramatice.

2. Reduce riscul de boli de inimă

Cercetătorii studiază beneficiile stării în picioare de mai bine de 60 de ani. În 1953, un studiu al șoferilor de autobuz a constatat că cei care stăteau toată ziua în picioare aveau jumătate din riscul deceselor legate de bolile de inimă ale șoferilor de autobuz care erau așezați.

Șaizeci de ani mai târziu, o comparație a 18 studii cu aproape 800.000 de participanți a ajuns la aceleași concluzii ca și studiul inițial. Rezultatele lor au fost că un stil de viață sedentar a fost legat de o creștere cu 90% a riscului de mortalitate cardiovasculară și o creștere de 147% a riscului de evenimente cardiovasculare, în comparație cu un stil de viață activ.

3. Reduce riscul de creștere în greutate și obezitate

Știm cu toții că, în sens general, creșterea în greutate este cauzată de consumul de mai multe calorii decât arde corpul. Mai mult de 44% dintre persoanele care lucrează la birou afirmă că s-au îngrășat la slujba actuală, iar 53% dintre aceștia au spus că cred că se datorează șederii la birou toată ziua.

Stând în picioare în loc să stați jos, puteți reduce riscul de creștere în greutate arzând aproximativ 50 de calorii în plus pe oră. Dacă ar fi să stați 3 ore în fiecare zi de lucru, ar fi egal cu 750 de calorii pe săptămână. Pe parcursul unui an întreg, care ar fi egal cu aproximativ 30.000 de calorii suplimentare arse, sau aproximativ 3,5 kg de grăsime. În ceea ce privește nivelurile de activitate, cele 30.000 de calorii ar fi echivalentul alergării a 10 maratoane pe an! Acest tip de birouri de copii îi pot ajuta pe cei mici să își mărească nivelul de activitate fizică și să reducă riscul de obezitate.

( P )

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău