Toamna se vizitează Buzăul!

0

Am apucat drumul Buzăului, într-o Sâmbătă dimineață. Era o zi de toamnă târzie și frumoasă ce îmbrăcase pădurile în nuanțe roșiatice și aurii iar spetele dealurilor se arătau încă învelite în veșmânt de frunze cărămizii.

Șoseaua serpuia lin și imediat ce am străpuns valea Buzăului, venind din Prahova am simtit în pălmâni aer curat …sau cel puțin mult mai curat decât cel al Ploieștiului.

Am preferat sa abordam o rută mai liniștită pentru periplul nostru, prin zone rurale unde viața e molcomă și miroase a foc de lemne, luând drumul Drajnei prin Gura Bâscei și apoi cotind imediat prin Cislău, Viperești am ajuns la Ciuta. Un loc superb unde șoseaua se ține paralel cu Buzăul aprig care se oglindește în norii albi de deasupra și curge învolburat printre malurile împodobite cu livezi în pârg și viță de vie.

Citește continuarea pe www.vacanteobservatorul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău