Sute de premii FUNtastice la 8 ani de AFI Ploiești!

0

În perioada 2 – 10 octombrie, cumperi și câștigi premii garantate la AFI Ploiești!

Clienții care fac cumpărături de minimum 100 lei și prezintă bonul la info desk în ziua achiziției, primesc un talon răzuibil ce ascunde unul dintre premiile oferite de brandurile partenere: CCC, Cropp, Cupio, Douglas, Hoco, Kenvelo, L’Atelier des Fleurs, Lee Cooper, Lego, My Geisha, Optiblu, Pupa, Sinsay, SMYK, Timeout, Xpert Beauty. Detalii în regulamentul disponibil pe www.afi-ploiesti.ro.

De 8 ani AFI Ploiești le oferă ploieștenilor nu doar o experiență completă de cumpărături în tendințe pentru întreaga familie, ci și opțiuni diverse pentru petrecerea timpului liber: cinematograf, loc de joacă pentru copii, cafenele și restaurante pentru toate gusturile.

În ultimul an, AFI Ploiești a diversificat mix-ul de chiriași, aducând și mai multe brand-uri îndrăgite de ploieșteni: Pupa, Cupio, My Geisha, Mango, Pepco sau extinzând magazine ale celor mai iubite branduri: eMAG, Cărturești, Deichmann, Cropp, Sinsay, Colin’s sau Samsonite.

Stai cu ochii pe AFI Ploiești în această toamnă FUNtastică pentru că surprizele plăcute și premiile cool sunt nelipsite.

#8ANIdeAFIPloiesti

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău