Cum a fost experiența la complexul Blue View Neptun Olimp al lui Murad și de ce nu aș mai reveni pe litoralul românesc

0

Toamna trecută, când începuse nebunia celui de-al treilea val de Covid, am cumpărat cu 3400 de lei un pachet all inclusive light, de cinci nopți, la complexul Blue View Neptun Olimp, în perioada 30 august – 4 septembrie 2021.

Am făcut această achiziție, deși mi-am promis că nu voi mai reveni pe litoralul românesc după o experiență nu tocmai plăcută la un alt complex al libanezului Mohammad Murad, Phoenicia Năvodari, în 2019. La vremea respectivă am și scris despre asta AICI.

Cazarea

După ce am avut noroc să găsesc un loc liber în parcarea resortului, nu tocmai generoasă, am ajuns la recepție. Acolo am aflat că sunt cazat la Hotel Panoramic, complexul fiind format din trei hoteluri (Panoramic, Belvedere și Amfiteatru). Procedura de check-in a fost una rapidă, domnișoarele de la recepție fiind amabile. Citește continuarea pe vacante.observatorulph.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău