Cunoști un copil sau un tânăr talentat? Anunță-l că se poate pregăti cu Cezar Ouatu!

0

Începând cu luna septembrie Academia de Canto Cezar Ouatu îşi va deschide o filială și la Ploieşti (sediul principal – București) desfășurând activitatea în cadrul şcolii L’ecole de Belle Arte!

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a ajunge în Academia de canto este să vii la preselecții pe data de 15 septembrie la ora 17:00 la sediul şcolii din strada Goleşti, nr. 5 cu negativul piesei tale preferate.

Cei care vor fi admiși în cadrul şcolii (în urma preselecției) prin intermediul Academiei vor avea şansa unică de a lua parte la cursuri legate şi de arta scenică, tehnică vocală urmând să se facă şi promovare la emisiuni în funcție de activitatea cursantului. Totodată, poate unul dintre cele mai importante aspecte: concerte alături de Cezar Ouatu.

„Suntem deopotrivă bucuroşi și onorați să colaborăm cu un artist de excepție în vederea dezvoltării activităților pe care noi le desfăşurăm în mod obișnuit: cursuri de pian, canto, vioară, chitară, public speaking, leadership, limbi străine, artă şi civilizație, scriere creativă etc.” – Vlad Mateescu, reprezentant L’ecole de Belle Arte.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri cei interesați sunt rugați sa contacteze şcoala pe adresa de mail: bellearteploiesti@gmail.com sau la numarul de telefon 0748.929.255.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău