O româncă recent întoarsă din Grecia demontează miturile din Santorini: ”Nu e nici scump și nici aglomerat!”

0

O turistă româncă recent întoarsă din Santorini a postat pe un forum dedicat vacanțelor petrecute în Grecia.

Mesajul postat de turistă pe pagina de Facebook Forum Grecia:

D’ale lui Caragiale
Our trip în Santorini!
Odată ajunși pe Otopeni, controlul documentelor a fost sumar. Țin minte ca în fata mea, înainte de a ajunge la poarta avionului, o doamna nu avea habar ce este acela un PLF. Nu s a întâmplat nimic, fetele au ajutat o sa l completeze și a trecut mai departe (am ținut sa precizez pentru ca au fost multe întrebări legate de acest subiect)
Ne am cazat în Akrotiri la „Lovely Cave Room” – Golden Stone.
În aceasta vacanta, am atins toate obiectivele turistice. Oia, Thira, Black Beach, Red Beach, Castelul venețian, vinaria (pentru cei pasionați de vin) și lista poate continua. Este o insula superba, merita fiecare cent. Cert este ca noi, cu siguranță ne vom reîntoarce cu drag.
Cât despre ceea ce interesează pe toată lumea, și anume cât de scump este Santorini, o sa detaliez mai jos.
Am ales sa închiriem o masina (un kia picanto-60 de euro pe zi)…Gasiti la toți pașii firme de închiriat mașini, atv, scutere, etc. Dacă vreți sa economisiți bănuți și aveți și timp, puteți alege sa va deplasați cu autobuzul. Nu recomand atv sau scuterul, mai ales dacă vrei sa mergi sa servești masa sau sa mergi intr un loc pentru care ești îmbrăcat elegant. Cat despre parcări, găsești fără prea mari bătăi de cap. Am „explorat” peste 7 8 restaurante diferite și preturile erau similare.. (câteva exemple: „Blue Note”, Theofans, „Acropolis,” Dolphins”, etc) Deci nu va faceți griji din acest punct de vedere.
Multă lume mi a „implementat” ideea ca vestitul apus din Santorini este plin de oameni și ne vom călca pe picioare! Total eronat! Poți vedea apusul din nenumărate locuri fără sa fii deranjat de prezenta altor persoane. Intr una din seri, am cinat la un restaurant care avea un view perfect către apus și ne am gândit ca o sa fie foarte scump-din nou eronat! Preturi decente, oameni deosebiți, mâncare delicioasa, amintiri frumoase.
Încă o informație pentru fete-va puteți rezerva o ședință foto pentru a obține niște poze excelente pentru ca cei de acolo știu cele mai bune spoturi pentru o ședință de neuitat.
Enjoy!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău