Cozi uriașe la intrare în Salina Slănic. Mii de turiști au fost atrași de răcoarea din subteran – VIDEO, FOTO

0

Prahova este sub cod portocaliu de caniculă, iar mii de oameni au ales drept destinație, în weekend, Salina Slănic, considerată cea mai mare din Europa. Numai că aglomerația a fost de nedescris, iar la intrare în mină s-au format cozi uriașe. Imagini la finalul textului.

Situată la 38 de km de Ploiești, Salina Slănic poate fi considerată destinația perfectă pentru weekend, mai ales că Prahova se află sub cod portocaliu de caniculă, iar meteorologii au anunțat că mercurul în termometre va ajunge la 40 de grade Celsius.

Prin urmare mulți au vrut să se bucure, în weekend, de răcoarea celor 12 – 13 grade Celsius din subteran.

Singura problemă a fost însă accesul în mină. În lipsa liftului, accesul se realizează cu microbuzele. Prin urmare, cei care au ales ca destinație Salina Slănic au fost nevoiți să aștepte, în soare, pentru a fi preluați de microbuzele, iar la intrarea în mină s-au format cozi imense.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a transmis la redacție mai multe imagini cu aglomerația de la intrare în Salina Slănic.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău