Pachete turistice de Paști, pe Valea Prahovei. Turiștii sunt așteptați cu ouă roșii, cozonac și vin în noaptea de Înviere și prânz pascal pe 2 Mai

1

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova a anunțat ofertele turistice pentru cei care și-au propus să petreacă vacanța de Paști pe Valea Prahovei. În toate cele 3 stațiuni montane domeniile schiabile sunt pregătite să primească turiștii până după perioada sărbătorilor pascale. Unitățile de cazare de 4 stele oferă pachete de la 2.130 de lei/cameră dublă pentru 3 nopți de cazare cu mic dejun, care includ primirea turiștilor cu ouă roșii, cozonac și vin, dar și o masă tradițională de Paște.

Pentru cei care nu s-au decis încă unde să petreacă mini-vacanța de Paște, Valea Prahovei ar putea fi o destinație.

„În toate cele 3 stațiuni montane domeniile schiabile sunt pregătite să primească turiștii până după perioada sărbătorilor pascale. Aici locurile în unitățile de cazare sunt ocupate în proporție de 50% pentru perioada Paștelui. Unitățile de cazare de 4 stele vă propun pachete de la 2130 lei/ cameră dublă pentru 3 nopți de cazare cu mic dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin roșu în noaptea de Înviere, Brunch Pascal pe 2 mai și masă de Paşte pe 2 mai, iar la cele de 3 stele de la 935 lei/ persoană în cameră dublă pentru 4 nopți de cazare cu mic dejun, cină pe 1 mai, întâmpinare cu ouă, cozonac şi vin în noaptea de Înviere și prânz pascal pe 2 mai”, a anunțat APDT Prahova.

Până la Paște, potrivit APDT Prahova, turiștii se pot bucura și de alte activități în stațiunile turistice montane, unde sunt așteptați cu oferte speciale, de la 990 lei/ cameră dublă pentru 3 nopți de cazare cu mic dejun, la un hotel de 4 stele și de la 882 lei/ persoană în cameră dublă pentru 4 nopți de cazare cu pensiune completă (3 mese incluse)  la o vilă de 3 stele.

Vestea cea mai bună este că o parte dintre restricțiile impuse ca măsuri pentru prevenirea Covid-19 au fost ridicate. Oferte de cazare există însă și în alte localități din Prahova, precum Breaza sau Câmpina.

„Zona montană de mai mică altitudine și zona de deal, ca Breaza, Câmpina sau Dealu Mare, așteaptă iubitorii de natură pentru drumeții și plimbări cu bicicleta. La Câmpina unităție de cazare sunt ocupate în proporție de 90% pentru perioada Paștelui și 80% în perioada premergătoare, aici fiind organizate și câteva tabere școlare”, a precizat ADPT Prahova.

Noutăți despre destinația turistică Prahova sunt postate periodic pe pagina de Facebook VisitPrahova, iar alte motive pentru a vizitat Prahova pe site-ul de destinație www.visitprahova.ro.

Citește și: Mai puțini turiști în Prahova, în ianuarie 2021. Doar 1,4% au fost turiști străini

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău