Mii de români care și-au cumpărat vacanțe de Paște în Bulgaria sunt în situația de a-și petrece concediul în țară

2

Cele mai recente date furnizate de agentiile de turism arata ca mii de romani vor trebui sa-si contramandeze vacantele planificate sau deja rezervate in Bulgaria in perioada sarbatorilor de Paste.

Bulgaria cere in continuare testul PCR negativ, care nu e scos de la 1 Mai asa cum sperau foarte multi turisti si hotelieri din tara vecina. De asemenea, Bulgaria este pe lista galbena a Romaniei, ceea ce inseamna ca turistii care merg acolo de Paste vor trebui sa stea in carantina doua saptamani la intoarcere. Asta daca nu sunt vaccinati.

Expertii din turism cu care Ziare.com a vorbit, nu au dat sanse prea multe Pastelui din acest an petrecut la bulgari.

Potrivit acestuia, pe tot litoralul bulgaresc in perioada Pastelui nu se stie daca mai sunt deschise cel mult 15 hoteluri.

„Sunt doua in Albena, mai sunt 4 sau 5 in Nisipurile de Aur, alte 4 sau 5 in Obzor si pe ici pe colo cate unul in restul statiunilor mai importante. Deci, sunt deschise maximum 15 hoteluri in total pe intreg litoralul. Acolo Pastele a fost compromis. Acestea sunt deschise sa-i acomodeze pe romanii care inca nu au anulat si care probabil vor fi transferati de la hotelurile care au decis sa se inchida”, a mai spus Badircea.

Citește articolul integral pe ziare.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău