Reduceri de 20% și oferte speciale de Paște, pe Valea Prahovei

Hotelierii de pe Valea Prahovei au anunțat ofertele speciale pentru mini-vacanța de Paști. Unii dintre ei au lansat reduceri de 10 – 20%, în speranța că, astfel, vor putea avea parte de o creștere a vânzărilor.

Mini-vacanța de Paști va sta sub semnul restricțiilor, având în vedere că autoritățile au anunțat deja că va fi prelungită starea de alertă, însă, la fel ca de Paștele catolic, se așteaptă adoptarea unor măsuri care vor permite circulația pe timpul nopții, pentru participarea la slujbe.

Hotelierii de pe Valea Prahovei se pregătesc de primirea turiștilor, cu reduceri și cu oferte speciale, în speranța că, astfel, vor putea avea parte de creșterea vânzărilor.

Din cauza Covid-19 și a restricțiilor, numărul turiștilor a scăzut comparativ cu 2019. Însă se speră că, încet-încet, lucrurile vor reveni la normal. Să nu uităm că, anul trecut, de Paște, românii au fost în stare de urgență, iar pentru ieșirea din casă era necesară completarea unei declarații.

Citește și: Mai puțini turiști în Prahova, în ianuarie 2021. Doar 1,4% au fost turiști străini

Acum, chiar dacă vor lipsi petrecerile, având în vedere vacanța prelungită a elevilor, până pe 4 mai, se așteaptă ca numărul celor care aleg ca destinație Valea Prahovei de Paște să crească.

Reduceri de sezon

Cei care doresc deja să-și facă programare la cazare pe Valea Prahovei pot beneficia de diverse reduceri între 10 – 20%.

La o vilă din Azuga tariful este de 119 lei/noapte, cu 20% mai puțin ca de obicei, în timp ce la Sinaia, cazarea este de 196 de lei/noapte, cu 10% mai puțin față de obicei.

Prețurile cresc însă când vorbim de cazarea la hotel. Tariful la un hotel de trei stele din Bușteni este de 248 de lei/noapte, iar la un hotel de două stele din Sinaia tariful ajunge la 360 de lei/noapte. La un hotel de patru stele din Sinaia, tariful este de 490 de lei/noapte, în preț fiind inclus și micul dejun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

2 COMENTARII

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău