Oferte de zbor de 1 Martie: Cum ajungi cu avionul de la București la Tel Aviv, Nisa, Atena sau Florența cu 101 de lei și te întorci cu încă o sută de lei

0

Primăvara vine cu prețuri imbatabile. Ofertele cele mai bune ale companiilor aeriene astăzi, 1 Martie.

1 Martie, mărțișor, primăvară, vacanțe…

Cu toate că 2021 va fi încă un an greu, se prefigurează totuși ca fiind mai accesibil din punct de vedere al călătoriilor în afară țării decât 2020. Europa, cel puțin, se pregătește încă de pe acum pentru sezonul estival.

Țările dependente de turism, și a căror industrie a fost puternic afectată de pandemie anul trecut, încearcă să găsească soluții pentru a salva anul acesta.

Deși încă în stadiul de discuții, pașapoartele de vaccinare par a fi o soluție pentru revigorarea turismului. Deja țări precum Grecia, Cipru, Israel și Islanda au anunțat ridicarea restricțiilor pentru turiștii care fac dovada vaccinării. Curând, cel mai probabil și alte țări dependente de turism vor găsi soluții pentru această industrie care, momentan este „pe butuci”.

Spania, Portugalia și Italia par a fi următoarele care se vor deschide. Industria turismului din aceste țări contribuie anual semnificativ la PIB-ul lor, astfel încât nu își vor permite să „scape printre degete” încă un an.

Deocamdată însă situația este incertă și, această incertitudine afectează grav companiile aeriene care se întrec în oferte, doar-doar vor mai face ceva vânzări.

Pentru cine este dispus să riște, ocazia pare a fi ideală.

Astăzi, 1 martie, Blue Air și Wizz Air au 20% reducere

Pentru a încuraja achiziționarea de bilete de avion, companiile low cost, puternic afectate de pandemie, se întrec în oferte. La prețurile deja scăzute, au fost adăugate reduceri suplimentare pentru a le face mai atractive.

Promoția în cazul ambelor este valabilă astăzi, până la ora 23:59. Pentru Blue Air se aplică tuturor zborurilor pentru date de călătorie până la 22 martie 2022, pe când la Wizz, taxa de administrare este exceptată și se aplică doar unor zboruri selectate. Mda, din păcate trebuie să faci simulări pentru a vedea care sunt acele zboruri…

De exemplu, acum la Blue Air, pentru perioada 18-25 iulie 2021, un bilet de avion dus-întors, cu bagaj mic de mână, de la București la Florența costă, cu toate taxele incluse, 202 lei. Înainte de pandemie, un astfel de zbor, dacă îl prindeai la 500 de lei dus-întors, puteai considera că ai făcut o afacere.

Se vorbește despre relaxarea restricțiilor începând cu 1 iunie 2021. Deci, începând cu luna iunie ar trebui ca șansele de a efectua călătoria să crească semnificativ

La Wizz, dacă nu aveți copii să depindeți de școală și riscați (Franța încă nu a anunțat nimic iar luna mai pare cam aproape), puteți încerca o escapadă în luna mai.

Astfel, avem București – Nisa la 268 de lei dus-întors de persoană iar, dacă aveți și Wizz Discount Club, prețul devine 178 de lei (preț valabil la momentul scrierii acestui material). Prețul este valabil pentru perioada 18-25 mai 2021.

Deși e o perioadă mai riscantă, Coasta de Azur este teribil de îmbietoare, mai ales când știi că ai șansa să o vizitezi fără hoardele de turiști care împânzesc constant această destinație…

Deși nu au anunț pe pagina principală, Ryanair au și ei o ofertă imbatabilă. București – Tel Aviv (Israel) la doar 260 de lei de persoană dus-întors în perioada 15-22 mai 2021. Vă reamintesc faptul că Israelul este una din țările care au anunțat deja ridicarea restricțiilor pentru turiștii care fac dovada vaccinării cu două doze. Condiția este să fi trecut cel puțin 10 zile de la data administrării celei de-a doua doze până la data intrării în țară. Deci, dacă îndeplinești condițiile, ar fi păcat să ratezi un pelerinaj pe cont propriu în Țara Sfântă.

Să recapitulăm deci prețurile de astăzi și să mai completăm cu ce mai găsim…

15-22 mai 2021, București – Tel Aviv, Ryanair, 260 de lei dus-întors;

18-25 mai 2021, București – Nisa, Wizz Air, 268 de lei dus-întors (178 de lei cu Wizz Discount Club);

08-13 iulie 2021, București – Atena, 202 lei dus-întors;

18-25 iulie 2021, București – Florența, Blue Air, 202 lei dus-întors.

Important de menționat este că, la fiecare bilet de avion, schimbarea datelor de călătorie este gratuită, se aplică doar diferența de tarif acolo unde este cazul.

Tips extra

Se spune că, cu cât iei mai devreme un bilet de avion, cu atât este mai ieftin. Tendința aceasta este, într-adevăr.

La Wizz Air însă, nu se aplică. De ani de zile la ei cea mai bună perioadă pentru a achiziționa un bilet de avion este cu 5-8 săptămâni înainte de data călătoriei, ideal este cam cu 6 săptămâni înainte. Atunci au cele mai bune oferte.

Mai exact, dacă vrei să achiziționezi un bilet acum, perioada de călătorie pentru un preț cu adevărat bun este până la jumătatea lui aprilie.

Concret, acum simularea făcută, pentru un bilet de avion București – Milano în perioada 4/6 – 10 aprilie 2021 plătești doar 138 de lei dus-întors sau 108 lei dacă ai Wizz Discount Club. Adică vorbim de un bilet de avion care costă nici 150 de lei. Această tendință cei de la Wizz au avut-o și înainte de pandemie și văd că o păstrează și acum.

Deci, dacă doriți prețuri bune la Wizz Air pentru iulie, faceți simularea în perioada mai-iunie. Trebuie să știți însă că nu toate destinațiile au prețuri scăzute, de genul celor de mai sus. Lisabona, Tenerife, Palma de Mallorca nu vor ajunge niciodată la 100-200 de lei de persoană. Sau… cu pandemia asta… mai știi? 🙂

Vacanțe frumoase și… riscați! Cine nu riscă, nu câștigă!

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău