Lista actualizată a celor țărilor din UE unde românii au restricții de călătorie

3

Peste jumătate din cele 27 de state membre UE au impus restricții de călătorie românilor din cauza creșterii cazurilor de îmbolnăviri COVID din ultima lună.

Astfel, Finlanda, Norvegia și Malta au închis granițele pentru români.

În Cipru, Grecia, Islanda și Austria românii nu pot intra decât în baza unui test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Alte state, precum Marea Britanie, Olanda sau Irlanda este obligatorie izolarea la domiciliu.

Autoritățile vă sfătuiesc să consultați site-ul RE-open EU, care are și variantă în limba română înainte de a pleca din țară.

Aici puteți găsi informații despre situația dintr-o posibilă destinație pe care o alegeți, dacă este vorba despre o țară membră a Uniunii Europene, plus Elveția și Norvegia, țări care fac parte din Spațiul Schengen.

De asemenea, puteți consulta aici lista pusă la dispoziție de MAE cu toate țările din Europa și regimul pe care îl au față de cetățenii străini, în contextul pandemiei de COVID-19.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

3 COMENTARII

  1. Buna seara! Stimata redacție, am și eu o întrebare către dumneavoastră, când ne putem relua și noi viețile de dinainte, voi nu credeți ca e de-ajuns cu toată mascarada asta a guvernului? Am 1 an și jumătate de când nu mi-am văzut familia, decât virtual, e posibil? Am avut decese in familie la care nu am participat, nu de covid19 ci de Bătrânețe, pana când guvernul Pleștești bani fam. sarace sa spună ca răposatul a murit de covid19? Și Rușine și din partea voastră ca susțineți măgăriile guvernului vâre dacă nu ma înșel alegerile sunt câștigate cu diaspora! Va multumesc și astept un răspuns, plauzibil!

  2. La cât de prost ești mai poti rămâne mult și bine fără să-ți vezi familia.
    Un idiot care crede ca familia completează certificatul de deces și scrie cauza decesului ca fiind covid 19 în schimbul unor bani nici nu merita sa-și vadă rudele, să nu le contamineze cu prostie.

    • Daniel, … acuzația de prostie ce o adresezi către Florin, ți se potrivește mai bine ție. Omul are parțial dreptate. Tu unde ai trăit în ultimile luni? Nu vrei să accepți ce se întâmplă în jurul nostru sau ești struț ? Cu tot respectul

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău