Ploiești Shopping City le mulțumește oamenilor extraordinari din Serviciul de Ambulanță Județean Prahova

  • Ploiești Shopping City dăruiește angajaților din prima linie ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova kit-uri pentru #NuMaiStămAcasă

Ploiești, 18 iunie 2020 – Odată cu redeschiderea centrului comercial, Ploiești Shopping City a inițiat campania de responsabilitate socială Kit pentru #NuMaiStămAcasă. Campania se adresează angajaților din prima linie ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova și vine că un răspuns de mulțumire adresat acestora, pentru pentru zilele și nopțile în care au luptat cu pandemia și au protejat comunitatea.

În cadrul campaniei, centrul comercial Ploiești Shopping City va oferi kit-uri pentru #NuMaiStămAcasă celor 348 de angajati activi ai Serviciului de Ambulanță Județean Prahova – medici, asistenți medicali, ambulanțieri și șoferi de ambulanță. Kit-urile conțin, pe lângă mulțumiri pentru sutele de ore nedormite și dăruite sănătății din comunitate, vouchere pentru cumpărături. După săptămâni de izolare și de #StămAcasă, aceste vouchere pot fi folosite pentru experiențe în afara casei și pentru sesiuni de shopping în siguranță.

Pentru a le putea oferi clienților o experiență de shopping în siguranță, Ploiești Shopping City a implementat măsuri de igienă, prevenție și distanțare socială, în acord cu prevederile legislației în vigoare.

Mai multe detalii despre campania Ploiești Shopping City aici și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău