Re-open EU, noua platformă pentru vacanțe sigure în Europa

Comisia Europeană a lansat o platformă web intitulată ”Re-open EU”, menită să  ajute turiștii care vin în vacanță în Europa, pentru a călători în siguranță. Site-ul va furniza informaţii în timp real privind frontierele şi disponibilitatea mijloacelor de transport şi a serviciilor de turism din statele membre.

Re-open EU” va conţine şi informaţii practice furnizate de statele membre cu privire la restricţiile de călătorie, la măsurile de protecţie a sănătăţii publice şi de siguranţă, cum ar fi distanţarea fizică sau purtatul măştilor, precum şi alte informaţii utile precum ofertele turistice din fiecare ţară şi din UE.

Astfel, europenii vor fi în măsură să îşi planifice vacanţele de vară şi deplasările pe termen mai lung ţinând cont de riscurile persistente legate de coronavirus.

Platforma deține o harta interactivă care le va permite cetăţenilor să vadă informaţii specifice fiecărei ţări, să afle cum evoluează situaţia şi să consulte recomandările de călătorie pentru fiecare stat membru.

Citește mai multe pe Forbes.ro

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău