Ministrul Economiei anunță că voucherele de vacanță vor fi acordate și în 2020

0

Guvernul României a adoptat o ordonanță de urgență prin care voucherele emise anul trecut pentru bugetari vor putea fi folosite până pe data de 31 mai 2021. Minsitrul Economiei anunță că voucherele de vacanță vor fi acordate și anul acesta, dar exclusiv pe suport electronic.

”Prelungirea valabilității voucherelor de vacanță este un demers care vine în sprijinul industriei turismului, cât și a turiștilor. Astfel, odată cu adoptarea acestui act normativ, persoanele care au beneficiat de vouchere de vacanță anul trecut, emise în perioada martie 2019 – decembrie 2019, indiferent de suport, le pot folosi ulterior încheierii situației epidemiologice actuale și a efectelor ei, până pe data de 31 mai 2021”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Acesta a mai anunțat că ”emiterea voucherelor de vacanță pentru anul în curs se va face exclusiv pe suport electronic. Această măsură vine în întâmpinarea riscurilor asupra sănătății beneficiarilor, dar și ca urmare a solicitărilor unităților emitente”. Ministrul nu a anunțat însă și o dată la care va începe distribuirea noilor tichete de vacanță pentru bugetari.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău