Veste bună pentru bugetari. Se va prelungi valabilitatea voucherelor de vacanță care expiră în vară

0
tichete_vacantra_07363900_7255c.jpg

tichete_vacantra_07363900_7255c.jpg

Criza coronavirusului a lovit puternic industria hotelieră, astfel încât guvernul va lua măsuri pentru redresarea acestui sector după ce valul de îmbolnăviri se va reduce. Ministrul Economiei a anunțat la TVR că tichetele de vacanță care expiră în lunile următoare vor avea un nou termen de valabilitate, prelungit cu până la 12 luni, astfel încât românii să nu piardă banii.

Invitat la Știrile TVR, Ministrul Economiei a anunțat că voucherele de vacanță valabile anul acesta se pot folosi și după ce expiră. Guvernul va reglementa situația în perioada următoare.

”Lucrăm la un proiect de Ordonanţă de Urgenţă în aşa fel încât să prelungim valabilitatea voucherelor de vacanţă care expiră în luna mai sau toate care au fost eliberate anul trecut. Le prelungim până la sfârşitul anului acesta, ori pe 12 luni, în aşa fel încât cei care au beneficiat de aceste vouchere de vacanţă să le poată folosi în continuare pentru că este normal ca după trecerea acestei crize să repornim economia, iar turismul trebuie să funcţioneze”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Acesta le-a recomandat turiștilor să nu-și anuleze vacanțele programate în vară și toamnă.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău