Untitled-2_25475.jpg

Planurile de început de an sunt întotdeauna mari, dar nu și prețurile. Ploiești Shopping City declară #GreatTimes pentru reduceri: reduceri de până la 70% în magazinele de fashion și oferte avantajoase la produsele electro-IT.

Reduceri de până la 70%

Zeci de promoții la cele mai cool articole vestimentare ajung pe rafturile magazinelor, iar în cazul Koton și Colin's prețurile sunt tăiate cu până la 70%. Zara si H&M vin cu oferte de nerefuzat la articole fashion și accesorii în tendințe. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Branduri precum TezyoCCC și Benvenuti anunță reduceri de până la 55% la modele variate. Până la finalul acestei luni, orice pereche de încălțăminte achiziționată din magazinul CCC vine cu o reducere de 50% la a doua pereche, a treia fiind gratuită. Promoția cuprinde și produsele aflate deja la reducere.

#GreatTimes și pentru cei care și-au stabilit rezoluții mărețe și vor să adopte un stil de viață activ. O gamă diversă de echipamente sportive îi așteaptă în magazinele Hervis, Intersport și Salamander la prețuri promoționale.

Oferte de neratat și la produsele electro-IT

Pentru pasionații de tehnologie, Flanco a pregătit oferte de până la 60% la branduri de top iar Altex vine cu oferte bune la electronice, electrocasnice inteligente si device-uri smart.

Promoțiile sunt valabile până în luna februarie, în limita stocului disponibil.

Mai multe detalii despre Winter Sale pe site-ul Ploiești Shopping City și pe pagina de Facebook.

Winter_Sales_Ploiesti_Shopping_City_55b72.jpg

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg