#GreatTimes pentru reduceri în Ploiești Shopping City

0
Untitled-2_25475.jpg

Untitled-2_25475.jpg

Planurile de început de an sunt întotdeauna mari, dar nu și prețurile. Ploiești Shopping City declară #GreatTimes pentru reduceri: reduceri de până la 70% în magazinele de fashion și oferte avantajoase la produsele electro-IT.

Reduceri de până la 70%

Zeci de promoții la cele mai cool articole vestimentare ajung pe rafturile magazinelor, iar în cazul Koton și Colin’s prețurile sunt tăiate cu până la 70%. Zara si H&M vin cu oferte de nerefuzat la articole fashion și accesorii în tendințe. 

Branduri precum TezyoCCC și Benvenuti anunță reduceri de până la 55% la modele variate. Până la finalul acestei luni, orice pereche de încălțăminte achiziționată din magazinul CCC vine cu o reducere de 50% la a doua pereche, a treia fiind gratuită. Promoția cuprinde și produsele aflate deja la reducere.

#GreatTimes și pentru cei care și-au stabilit rezoluții mărețe și vor să adopte un stil de viață activ. O gamă diversă de echipamente sportive îi așteaptă în magazinele Hervis, Intersport și Salamander la prețuri promoționale.

Oferte de neratat și la produsele electro-IT

Pentru pasionații de tehnologie, Flanco a pregătit oferte de până la 60% la branduri de top iar Altex vine cu oferte bune la electronice, electrocasnice inteligente si device-uri smart.

Promoțiile sunt valabile până în luna februarie, în limita stocului disponibil.

Mai multe detalii despre Winter Sale pe site-ul Ploiești Shopping City și pe pagina de Facebook.

Winter_Sales_Ploiesti_Shopping_City_55b72.jpg

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău