techirghiol_0e40d.JPG

Oraşul Techirghiol din Constanța se numără printre destinațiile considerate ca fiind cele mai atractive pentru tratamentul balnear. Remarca este făcută de către revista americană „Express Essentials”. 

În clasament apar locuri exclusiviste din Coreea de Sud, Islanda şi chiar de la Marea Moartă. Un adevărat brand românesc, Techirghiolul atrage în fiecare an zeci de mii de turişti, inclusiv străini. Cu toţii caută vestitul nămol cu proprietăţi terapeutice unice, în Europa.

Nămolul de la Techirghiol este mai preţios ca aurul, spun cunoscătorii, iar miile de turişti care s-au tratat la noi i-au făcut reclama peste tot în lume, scrie știrileprotv.ro 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Datorită recenziilor făcute de către cei care s-au tratat în orașul constănțean, destinația a ajuns și în topul mondial făcut de revista americană .

Pe lângă numeroasele oferte de cazare, Sanatoriul Techirghiol este căutat încă dinainte de Revoluţie. Are o capacitate de 1.000 de locuri, iar rezervările sunt făcute cu mult timp în avans.

Știrea integrală o găsiți pe www.stirileprotv.ro 

Sursa foto: facebook Stațiunea Balneară Techirghiol

techirghiol_e3a4c.JPG

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg