C.C.S._Ploiesti_f7d84.jpg

Evenimentul, aflat la ediția a XXIX, va avea loc în data de 12 decembrie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești și este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Candidatele și candidații la titlul de Miss/ Mister trebuie să facă față unui concurs complex.  Concurenții, respectiv studenți și studente, dar și elevi și eleve din Ploiești, trebuie să treacă de trei probe: ținută de zi, ținută de seară și proba de originalitate.

„Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul Artistic „Academic Star” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti - actorii şi soliştii Teatrului Studențesc „Moft”, formațiile de dans „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique”, „Urban Army” și Ansamblul folcloric „Plaiuri Prahovene”, a anunțat Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Organizatorii au anunțat că se vor acorda următoarele premii: MISS & MISTER UNIVERSITAS 2019, locul II, locul III, Miss & Mister Elegance, Miss & Mister Originalitate, Miss & Mister Fotogenie, Miss & Mister Popularitate, dar și premii din partea sponsorilor.

Foto: Casa de Cultură a Studenților Ploiești

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg