Miss&Mister Universitas, la Ploiești

0
C.C.S._Ploiesti_f7d84.jpg

C.C.S._Ploiesti_f7d84.jpg

Evenimentul, aflat la ediția a XXIX, va avea loc în data de 12 decembrie, la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești și este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Candidatele și candidații la titlul de Miss/ Mister trebuie să facă față unui concurs complex.  Concurenții, respectiv studenți și studente, dar și elevi și eleve din Ploiești, trebuie să treacă de trei probe: ținută de zi, ținută de seară și proba de originalitate.

„Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul Artistic „Academic Star” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti – actorii şi soliştii Teatrului Studențesc „Moft”, formațiile de dans „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique”, „Urban Army” și Ansamblul folcloric „Plaiuri Prahovene”, a anunțat Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Organizatorii au anunțat că se vor acorda următoarele premii: MISS & MISTER UNIVERSITAS 2019, locul II, locul III, Miss & Mister Elegance, Miss & Mister Originalitate, Miss & Mister Fotogenie, Miss & Mister Popularitate, dar și premii din partea sponsorilor.

Foto: Casa de Cultură a Studenților Ploiești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău