„Weekend Comedy”, cu Busu în distribuție, a fost jucată în premieră națională la Ploiești

0
WhatsApp_Image_2019-11-27_at_09.16.40_bf31f.jpeg

WhatsApp_Image_2019-11-27_at_09.16.40_bf31f.jpegDupă o perioadă în care am făcut haz de necaz, a venit și momentul să ne relaxăm cu o comedie spumoasă, ce a fost găzduită de scena Teatrului „Toma Caragiu“ din Ploiești. Marți, 26 noiembrie 2019, de la ora 19:00, a avut loc premiera națională a spectacolului „Weekend Comedy” de Sam Bobrick, în care a jucat și Busu.

Ploieștenii au fost primii care au avut ocazia să îi vadă pe Florin Busuioc, Adelaida Zamfira, Ioana Mărcoiu și Cristian Popa în această comedie savuroasă, montată de Dragoș Câmpean. Și i-au primit frumos, într-o sală plină, unde timp de o oră și jumătate s-au amuzat copios, dar au și reflectat asupra unor situații din viață prezentate în piesa lui Sam Bobrick, unul dintre părinții comediei moderne americane.

Ce se întâmplă când două cupluri, din două generații diferite, închiriază din greșeală aceeași cabană pentru weekend? Depinde. Dar când unul dintre cupluri este alcătuit din morocănosul Frank și soția lui Peggy, amândoi trecuți de prima tinerețe, iar în celălalt cuplu îi întâlnim pe tinerii și nonconformiștii Toni și Jill, se anunță a fi distractiv… pentru privitori.

Mai ales că cei patru hotărăsc să împartă cabana pe durata weekendului, lucru care va porni un adevărat război între generații, plin de situații comice. În final însă, toți învață câte ceva despre comunicare, toleranță, despre greutățile, dar și beneficiile vieții de familie.

Dacă aveți să vedeți această piesă, „enervant“ de adevărată, dincolo de comicul situației, nu ezitați. Relația de cuplu poate „suferi” îmbunătățiri!


*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău