silviu_biris_a871a.jpgFestivalul Internațional de Teatru „Toma Caragiu“ Ploiești este în plină desfășurare. Seara va debuta cu o piesă a oaspeților francezi, va continua cu o regie semnată de Mihai Bendeac și se va încheia un un concert al șarmantului Silviu Biriș.

O ofertă frumoasă și pentru gusturi diverse vine să „îmbrace“ cea de-a patra zi a Festivalului de Teatru de la Ploiești.

Ora 18:00 - Sala Teatrului de Animație „Imaginario”: Deux rien - teatru gestual, dans și mimă - Compania Comme Si, Franța (durata: 1h)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ora 18:30 - Sala Teatrului „Toma Caragiu”: Nunta lui Krecinski, de A.V. Suhovo-Kobilin, regia: Mihai Bendeac - Teatrul de Comedie București (durata: 2h 45 min). Biletele au fost epuizate.

Ora 20:00 - Curtea Berarilor Timișoreana: Rendez-vous la Ploiești - Concert Silviu Biriș (durata: 1h)

„Cu acest proiect, nu dorim să inventăm nimic nou, ci doar să readucem în conștiința dumneavoastră amintirea muzicilor de odinioară, într-o manieră și interpretare proprie. Să ne bucurăm împreună de moștenirea fabuloasă a muzicii noastre românești! Printre ele, vom presăra și bijuterii muzicale din repertoriul carismaticului Frank Sinatra, al veselului Ritchie Valens sau al romanticului Louis Prima!”, spune actorul.

Silviu Biriș este acompaniat de Jean Ghiță la clape, Marian Mirea la vioară și Cristian Mirea la chitară bass.

La ediția din acest an, spectacolele invitate aparțin unor teatre și companii de prestigiu din țară și din străinatate: Teatrul de Comedie București, Teatrul Metropolis București, Teatrul Excelsior București, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul ACT București, Teatrul LUNI Green Hours, Linotip - Centru Independent Coregrafic, Compania Handpan România, Teatrul UNTEATRU, Compania Teatrală Cia el Cruce (Spania), Compania Comme Si (Franța).

Prețul biletelor la spectacolele Festivalului de Teatru din Ploiești variază între 30 și 70 de lei.

Sursa: www.teatruploiesti.ro și facebook Festivalul de Teatru „Toma Caragiu“ Ploiești

silviu_biris_0750e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg