Aniversare_Ploiesti_Shopping_City_0022d.jpg

  • Marele premiu aniversar – 1 Citroen C3 Origins

  • Valize gata echipate pentru călătorii și Great Times

Ploiești, 7 noiembrie – Ploiești Shopping City aniversează 7 ani. 7 ani de Great Shopping Times în magazinele tale preferate. 7 ani de Great Food Times în restaurantele în care îți place să revii la final de săptămână. 7 ani de muzică live, festivaluri, jocuri și expoziții interactive pentru copii. 7 ani de Great Times.

Marele premiu aniversar – un Citroen C3 ORIGINS

Aniversarea celor 7 ani vine cu o campanie specială. În perioada 8 – 22 noiembrie, cumpărăturile de minimum 200 de lei făcute în Ploiești Shopping City îți pot aduce marele premiu aniversar – 1 Citroen C3 ORIGINS, dotat cu tot ce ai nevoie pentru aventuri urbane, explorări și Great Times alături de cei dragi. Sau una dintre cele 7 valize echipate pentru călătorii. În plus, zilnic poți câștiga vouchere pentru Great Shopping Times.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Great Sweet Times

Pe 15 noiembrie, Ploiesti Shopping City sărbătorește cu Super Great Sweet Times. Te așteptăm în zona Info Point cu un Candy Bar mare cât 2555 de zile, cu gust aniversar de ciocolată, vanilie, cafea, lămâi și vișine.

GREAT Tornado TIMES

Distracția continuă în weekendul 16 -17 noiembrie cu Tornado Photo Booth.  Vino la Ploiești Shopping City, intră în cabina Tornado, lasă-te invadat de furtuna de confetti colorate și încearcă să prinzi premiul instant! Sunt pregătite pentru tine vouchere pentru momente Great la Taco Bell, Pizza Hut, Sushi și Cinema City. Fiecare minut de distracție în cabina Tornado e împachetat într-un mic gif animat, cu final aniversar!

Află mai multe despre marea noastră aniversare și despre surprizele pregătite pe site-ul Ploiești Shopping City și de pe pagina de Facebook.

Aniversare_Ploiesti_Shopping_City_0022d.jpg

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg