jazz-autobuz_c8296.jpg

Călătoria a fost o plăcere, miercuri seara, pentru cei care au avut norocul să se urce în autobuzul 30, care circulă pe ruta Hipodrom - Gara de Sud - Cina din Ploiești. Trei muzicieni, Aurelian Despa (percuție), Andrei Frîncu (contrabas) și Cristian Duca (pian), au reușit să capteze imediat atenția celor care, printr-o întâmplare, s-au aflat în mijlocul de transport.  

Surpriza a fost imensă pentru ploieștenii care s-au trezit în plin concert de jazz când s-au urcat în autobuzul 30. Prima oprire a fost în stația de la UPG, de unde s-au urcat câțiva studenți. Apoi, mijlocul de transport a oprit la Gara de Sud și, tot așa, în fiecare stație care a urmat. La un moment dat, autobuzul era arhiplin. 

Într-un decor inedit, pentru câteva zeci de minute, călătorii au avut parte de o reprezentație pe măsură. Unii au preferat să meargă cu autobuzul pe tot traseul pentru a asculta muzica celor trei instrumentiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Jazz in the Bus” este un proiect care se derulează în municipiu de câțiva ani și are drept scop promovarea Ploiești Jazz Festival, care va avea loc, în perioada 20 - 24 noiembrie, la Filarmonica „Paul Constantinescu”.

autobuz-muzica_9551f.jpg

autobuz-jazz_93784.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg