familia_adams_4dd4e.jpgDouă teatre din București și unul din Spania își prezintă piesele în cea de-a treia seară a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu“ din București. Una dintre ele, „Punto y Coma“ a fost pusă în scenă și aseară de către actorii din Peninsula Iberică.

Spectacolele din această seară se vor juca în trei săli diferite, orele programate pentru prezentarea pieselor diind foarte apropiate.

Programul zilei de miercuri arată astfel:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ora 18:00 - Sala Teatrului de Animație „Imaginario”: Punto y Coma, regia: Ruben Rio - Compania Teatrală Cia el Cruce, Spania (durata: 50 min) - spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 6 ani

Ora 18:30 - Sala Teatrului „Toma Caragiu”: Moș Nichifor, dupa „Moș Nichifor Coțcariul” de Ion Creangă, regia: Alexandru Dabija - Teatrul ACT București (durata: 1h 15 min) - spectacol nerecomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani

Ora 19:00 - Sala Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești: Familia Addams, libret Marshall Brickman, Rick Elice, muzica Andrew Lippa, regia: Răzvan Mazilu - Teatrul Excelsior București (durata: 2h 30 min) - spectacol nerecomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani

Sursa: www.teatruploiesti.ro, Foto: facebook Festivalul de Teatru Toma Caragiu Ploiești

familia_adams_0a858.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg