untold_ad144.jpgVești buni și motivante pentru cei care urmează să dea Bacalaureatul în 2020. Absolvenții de liceu care vor promova examenul maturității cu nota maximă vor avea gratuitate la UNTOLD. Iar cei care s-au înscris la Bac-ul de anul viitor, dar nu iau 10, au preț special la abonamentele UNTOLD și Neversea, potrivit organizatorilor celor două festivaluri.

Organizatorii UNTOLD și Neversea își propun să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În 2020, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului UNTOLD, scrie Edupedu.ro

În plus, absolvenții de 10 vor primi și un voucher în valoare de 500 de ron, pe care îl vor putea folosi în festival.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditari din Sala Sporturilor “Horia Demian” ,birou de Guest incepand cu data de 30 iulie de la ora 8:00, anunță organizatorii.

Pentru validarea abonamentului, elevii trebuie să prezinte actul de identitate si diploma/adeverinta care să ateste nota obținută.

Un discount important, de 100 de lei/abonament îl au și cei care se vor înscrie la sesiunea din vară a Bacalaureatului, dar nu vor reuși să ia nota maximă la probele examenului.

Sursa foto: facebook Untold

untold_168a9.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg