A început transportul turiștilor români blocați pe insula Samothraki din Grecia spre continent. FOTO-VIDEO

0
WhatsApp_Image_2019-08-14_at_11.04.58_4cd57.jpeg

WhatsApp_Image_2019-08-14_at_11.04.58_4cd57.jpeg

Criza celor aproape 2000 de turiști blocați încă de vineri pe insula Samothraki din Grecia, peste 200 fiind români, a luat sfârșit miercuri dimineață. Reporterul observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu, aflat pe insulă, a transmis o corespondență video despre cazul unui turist român, care a fost agresat și reținut de polițiștii greci pentru că a cerut informații despre feryboat.

În această dimineață, mai multe ambarcațiuni au reluat cursele pentru transportul turiștilor și mașinilor lor de pe insula izolată.

Liliana Maxim Minculescu, reporterul observatorulph.ro aflat pe insulă, revine cu informații de ultimă oră:

”O primă cursă de pasageri a plecat la 10.30, preluându-i pe cei care aveau rezervări pentru astăzi și pe cei care au reușit să-și ia bilete. Prima cursă pentru transportul mașinilor este programată să plece spre continent la ora 12:00. Au renunțat să mai vândă bilete din cauza haosului creat, așa că se va plăti taxa la îmbarcare”.

VIDEO A început îmbarcarea mașinilor și turiștilor izolați pe insulă

FOTO

Corespondență VIDEO de pe insula Samothraki a reporterului observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu: Un turist român a fost agresat și reținut de polițiștii greci pentru că a cerut informații despre plecare:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău