WhatsApp_Image_2019-08-13_at_13.17.17_58852.jpeg

Peste 200 de turiști români nu pot părăsi insula grecească Samothraki din cauza curselor de feribot anulate încă de vinerea trecută. Printre aceștia se numără și reporterul observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu.

Reprezentanții MAE au anunțat în cursul acestei zile că, începând de miercuri dimineață, va fi reluat transportul pe apă al turiștilor și mașinilor acestora.

”Am primit confirmarea că, începând de mâine dimineață, un feribot va începe să efectueze curse astfel încât să putem părăsi insula. Principiul aplicat pentru transport va fi ordinea în care șoferii s-au așezat cu mașinile la coadă, în port. Sunt câteva taverne care oferă câte o masă caldă turiștilor care au rămas blocați pe insulă. Unii hotelieri au acceptat cazarea gratuită, alții nu. Să sperăm că mâine vom putea pleca pe drumul spre casă”, a transmis de la fața locului reporterul observatorulph.ro, Liliana Maxim Minculescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg