Feli_pe_terasa_Ploiesti_Shopping_City_98e51.jpg

Vinerea aceasta vino să-ți faci plinul de distracție la concertul Feli de pe terasa Ploiești Shopping City! Dai „going” și mergi gratuit la cel mai tare concert în aer liber - Feli

Ploiești, 16 iulie – Vara aceasta simte vibrația distracției pe terasa Ploiești Shopping City. Cel mai cool loc de petrecut nopți albe te așteaptă vinerea aceasta cu un super concert LIVE, susținut de una dintre cele mai bune voci feminine ale României: Feli!

Strânge-ți gașca și hai să vezi un apus memorabil, pe ritmurile hiturilor precum Vals, Creioane colorate, Constantine Constantine sau Cine iubește și lasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accesul este gratuit, dar doar în baza brățării, pe care o primești de la Info Point Ploiești Shopping City, după ce dai „going” la evenimentul de pe Facebook. Avem 400 de locuri disponibile, așa că hai să fii printre primii care o văd live pe Feli, sus pe terasa Ploiești Shopping City!

Sezonul este abia la jumătate, însă, astfel că centrul comercial are și mai multe surprize pregătite pe terasă. Pregătește-ți hashtag-urile, share-urile și story-urile, pentru că vei avea cu ce să le dai refresh toată vara.

Hai la Ploiești Shopping City, să-ți dai „Reload sus pe terasă”!

Feli_pe_terasa_Ploiesti_Shopping_City_98e51.jpg

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg