Sport_Arena_8e336.png

Pe 27 și 28 iulie, la AFI Ploiești ne întâlnim cu cei mai buni jucători de baschet 3x3, în cadrul evenimentului Ploiești Streetball, parte din Circuitul Național de Baschet 3x3 Sport Arena Streetball.

Ploiești, 16 iulie. Disciplină olimpică începând cu ediția Tokyo 2020, baschetul 3x3 ajunge în weekendul 27-28 iulie la AFI Ploiești. Turneul va avea loc pe terenurile ce vor fi amenajate în parcarea centrului comercial.

Participarea este deschisă tuturor jucătorilor, indiferent de vârstă, sex sau naționalitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Înscrierile pentru acest eveniment sunt gratuite și vor începe luni, 22 iulie, de la ora 15:00, pe site-ul 3la3.ro, și se vor încheia miercuri, 24 iulie, ora 23:00 sau la atingerea numărului limită de 50 de echipe.

Sport_Arena_7038e.png

Pe lângă adrenalina generată de competiție, spectatorii care vin să urmărească turneul la AFI Ploiești au parte și de multe surprize. Timp de două zile, AFI Ploiești împreună cu partenerii evenimentului vor organiza concursuri ce vor menține entuziasmul participanților la cote înalte.

“Ne bucurăm să fim din nou gazdele evenimentului Ploiești Streetball, oferindu-le ploieștenilor ocazia de a participa la o astfel de competiție chiar la ei acasă. Le urăm succes tuturor jucătorilor și sperăm ca prin punctele acumulate de fiecare dintre ei, România să se apropie și mai mult de calificarea la Jocurile Olimpice.”, a declarat Raluca Ghica, Manager Marketing AFI Ploiești.

Partenerii locali ai evenimentului sunt: World Class, Cora Ploiești, Hasbro, TUI Travel Center, Starbucks, Xpert Beauty și Artsani.

Mai multe detalii despre Ploiești Streetball sunt disponibile pe pagina de Facebook AFI Ploiești și pe https://www.afi-ploiesti.ro/.

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg