plaje_europa_6552c.jpg

A venit vara și meteorologii anunță vreme caniculară, așa că profităm de orice ocazie pentru a da o fugă la mare. Pentru cei care vor să descopere și alte plaje decât cele de pe litoralul românesc, Ideipentruvacanta a făcut un top al plajelor din Europa. Iată o selecție a celor mai bune plaje pentru relaxare și înot, unde puteți admira peisajul și face fotografii incredibile.

Bolata – Bulgaria

Plaja Bolata se aflăla 60 de kilometri de Vama Veche. Golful în care este amplasată îi poartă numele și a primit titlu de rezervație naturală. Pe timp de vară plaja este foarte aglomerată. Însă în timpul săptămânii plaja Balota poate fi opțiunea ideală pe malul Mării Negre.

bolata_df38c.jpg

Gardenos – Corfu, Grecia

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Corfu este una dintre cele mai căutate insule elene, dar asta nu înseamnă că nu mai există și plaje ascunse pe care turiștii nu le cunosc. Una dintre acestea este Gardenos, o plajă cu nisip auriu care se scaldă în apele turcoaz ale Mării Ionice.

corfu_f6092.jpg

Cala Pregonda – Menorca, Spania

Spania este o altă țară des căutată pentru city-break-uri, dar și pe timpul verii. Cala Pregonda este plaja sălbatică pe care trebuie să o căutați dacă ajungeți vara în Spania.

menorca_0a4df.jpg

Seitan Limania – Creta, Grecia

Creta are numeroase plaje splendide, chiar dacă la unele dintre ele se ajunge mai greu. Dacă planificați să ajungeț în Creta vara, specialiștii recomandă să închiriați o mașină pentru a putea explora în voie Insula Creta. La plaja Seitan Limania puteți ajunge cu masina, parcurgând un drum de 15 minute pe jos care vă va duce către golful incredibil.

seitan_3c74a.jpg

Praia da Ponta Ruiva – Algarve, Portugalia

La Praia da Ponta Ruiva se ajunge nu atât de usor, însă plaja este ferită de aglomerație. Drumul către nisipul fin poate fi parcurs cu mașini de teren sau, cei care se încumetă, pot parcurge o oră și jumătate pe jos sau cu bicicleta.

praia_da_ponta_5debe.jpg

Nugal – Makarska, Croația

Croația este una dintre cele mai frumnoase țări din Europa, locul ideal pentru a explora vechi orașe, malul Mării Adriatice sau plajele ascunse. Plaja Nugal este una dintre plajele secrete, asta deoarece se află în parcul natural Osejava, în apropiere de Makarska. Desigur, este accesibilă doar celor care se încumetă să traverseze pădurea timp de aproximativ 40 minute.

nugal_bcb1d.jpg

citește mai multe pe ideipentruvacanta.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg